54. Kapitola

552 20 2
                                    

Taeyong

Win byl u toho, když jsem volal do agentury, která zprostředkovala potěšení pro něho, a které bylo naprosto úžasné, ale pak nejspíš zlomilo mé srdce. Kamarád nejenže chtěl vědět, jak to dopadne, navíc tvrdil, že si Tena oblíbil jako člověka a že má touhu ho alespoň vidět, ale nechtěl ho hledat za mými zády, což jsem ocenil. Taky bych chtěl to nádherné stvoření alespoň vidět, ale ještě víc bych chtěl zapomenout, což jsem věděl, že není možné, dokud si nepřipomenu, že je pouhý prostitut a dokud nezjistím, že není tak milý, sympatický a úžasný, jak říká Winwin, čemuž jsem chtěl jen věřit... doopravdy jsem však tušil, že má kamarád pravdu a že Ten je přesně takový, jenže na tohle jsem myslet nechtěl. 

Ať je jaký chce, pořád je to jen prostitut, sakra. Jenže když jsem se do agentury dovolal, zjistil jsem, že prý Ten už pro ně nepracuje a že zřejmě změnil agenturu... nemohli mi ho poslat. Neměli však ani žádné bližší informace, nedokázali mi nic říct. Změnil agenturu? Jistě... nechce, abych si ho mohl znovu objednat, to je jasné. Nechce mě už nikdy v životě vidět! Byl jsem naštvaný, frustrovaný, ale taky nemálo zklamaný. Nedozvěděl jsem se naprosto nic, jen to, že absolutně netuším, kde Tena hledat. Vlastně, něco jsem se přece jen dozvěděl a to něco ještě víc prohloubilo ránu v mém srdci. 

Řekli mi totiž, že Ten změnil agenturu pár dní po naší šukačce, což jen potvrzovalo fakt, že to udělal kvůli mně. Potvrzovalo to jen fakt, že opravdu nechtěl riskovat, že bych si ho nechal poslat, zametl všechny stopy a zjevně si nepřeje, abych ho našel. To zjištění bolelo víc, než bych chtěl. Zuřil jsem, proklínal ho, ale současně jsem brečel, jak bezradný jsem si připadal. Když jsem se však maličko vzpamatoval, rozhodl jsem se, že Tena nechci hledat, že tímto to končí a já se s tím prostě musím smířit. 

ProfessionalKde žijí příběhy. Začni objevovat