13. Kapitola

571 22 0
                                    

Ten

„Pojď... smíš si vybrat kondom a taky lubrikant." navigoval jsem Wina ke své tašce, kde jsem měl pár věcí pro tuto příležitost. Nic speciálního, protože to nebylo v objednávce, ale různé velikosti kondomů s různými vůněmi a taky lubrikační gely jsem tam měl. „Dobře." vydechl jako by umíral, ale šel si vybrat, zatímco já jsem se obrátil na Taeho. „Mohl bych si nejdřív skočit do sprchy?" Zeptal jsem se jeho, protože mi došlo, že on je tady doma. Chtěl jsem hlavně po tom tanci smýt pot, ale taky se umýt celý, protože hygiena je v tomto případě opravdu moc důležitá. Teda, ne že bych se pořádně nemyl už doma, ale jistota je jistota. „Sprcha je tady za rohem." poukázal vykuleně někam ke dveřím, ale když jsem chtěl jít tím směrem, chytl mě Win za ruku. 

„Nemusíš se jít umývat, jistě ses umyl už před tím, tak... prostě, pojď na to." Oh, jak romantické... prý pojď na to. I když já jsem taky zněl „mega romanticky", když jsem se ptal na zásun. No jo, business... „Jak si přeješ." přikývl jsem. Opravdu jsem byl vydrhnutý úplně všude, jen ten pot mi maličko vadil, ale když to nevadí Winovi, tak fajn. Pousmál jsem se pak nad výběrem jahodové vůně lubrikantu a stejné vůně kondomu... můj zadek bude vonět po jahodách, jupí. Zatlačil jsem Winwina na sedačku, obkročmo se posadil na jeho klín a schválně se otřel o jeho přirození tak, abych ho co nejvíc vzrušil. „Jak to máš rád?" zašeptal jsem do jeho ucha, které jsem následně zlehka skousl. „Jak to myslíš?" zavzdychal Win, který se pode mnou téměř chvěl a rozhodně tvrdl. 

„Myslím to tak..." šeptal jsem a své rty přemístil na jeho krk. „Jestli jsi rád ten dominantní nebo to mám vést já?" „Aaaach... aha..." zasípal, když jsem jemně olízl jeho kůži. „Já... já to povedu." Pak už jen zasténal, když jsem tentokrát zlehka sevřel jeho hebkou kůži ve svých zubech. Dával jsem si však pozor, abych neudělal žádný cucflek, protože tohle klienti nechtějí... je to až moc kompromitující a každý, kdo to uvidí, pochopí, kde k těm značkám ten dotyčný přišel, což může znamenat problémy a spousty vysvětlování, takže cucfleky ne, ale i tak jsem ho tím slušně rozhodil. 

„Fajn." pousmál jsem se a naposledy políbil kůži na jeho krku. „Tak mi řekni, co mám dělat, nebo dělej, co jen chceš, kromě nějakých neobvyklých praktik... teda, nesmíš to dělat, pokud ti nedám svolení... ale jinak si opravdu můžeš dělat, co chceš. Teda... musím tě ještě upozornit, že ani cucfleky nejsou povolené, chápeš?" Přikývl, že chápe a já se ještě jednou zavrtěl na jeho rozkroku, takže znovu hlasitě zavzdychal. Jednou rukou pak sevřel mou pravou půlku a druhou nasměroval k mému otvoru. „Ještě kondom a taky lubrikant, prosím." vydechl jsem, když zlehka přejel prstem po mém intimním místě. 

ProfessionalWhere stories live. Discover now