11. Kapitola

565 22 2
                                    

Taeyong

Udělal jsem se. Vážně jsem se udělal a to přímo do mých boxerek. To Tenovo zavzdychání byla poslední kapka, už jsem to nezvládl. Musel jsem se jít převléknout, bylo to tak trapné, i když si snad ti dva ničeho nevšimli. Když jsem se pak vrátil... musel jsem se vrátit, přestože bych udělal líp, kdybych zůstal zalezený u sebe v pokoji... zjistil jsem, že je Ten svlečený. Stál nahý a Win na něho zíral, jako kdyby viděl Boha, a já jsem zíral taky. Znovu jsem si uvědomil, že je ten kluk opravdu mega nádherný, skvostný a vyvinutý tak, aby člověk jen z toho pohledu zíral, slintal a musel si honit, když už by si tu dokonalost nemohl vzít. 

Napadlo mě, že za tohle tělo se prostě musí platit, tohle nejde dát jen tak zadarmo... to by byl opravdový hřích. A já bych dal téměř cokoli, aby byl můj. Dal bych cokoli za to, abych se směl ponořit do jeho tepla, aby Ten pode mnou vzdychal, sténal a svým sladkým hlasem volal mé jméno. Snažil jsem se však zhluboka dýchat a své úvahy si zatím nechat pro sebe, ale až si kamarád udělá dobře, tak už mlčet nebudu. Nenechám Tena odejít, dokud nezasunu i já a dokud ho nepřivedu k šílenství z veškeré slasti, kterou mu dám... a ano, to se stane, jakože se Taeyong jmenuju!

Ten

Pomohl jsem Winovi svléknout mé džíny spolu se spodkama, když mi došlo, o co se pokouší. Taky jsem si uvědomil, že na soulož zřejmě dojde, ale neměl jsem nic proti, protože proto tady přece jsem. Přestože bych i nadále dal přednost Taeyongovi, nevadila mi ani představa zasouvajícího Wina, který pak stál a zíral na mé tělo jako na zjevení. Taky Taeyong, který se už vrátil, zíral a zřejmě se mu znovu postavil. Jen jsem se pousmál, ať si zírají, ať jim stojí. Když jsem natáhl ruku a přejel prsty přes Winův rozkrok, zjistil jsem, že tam má opravdu těsno a mým uším zalahodil jeho rozechvělý povzdech. „Chceš na to jít hned, nebo máš ještě nějakou jinou představu?" zeptal jsem se maličko naučenou frází. Záměrně jsem ignoroval fakt, že máme diváka. 

Pokud to nevadí Winovi, tak mi taky ne, přestože jsem to s obecenstvem ještě nedělal. Jenže mě nemálo vzrušovala představa, že se dívá zrovna Tae. Ať se dívá a užije si to, když si mě neobjednal pro sebe, dobře mu tak. „Já... já nevím..." vydechl rozechvěle Winwin a pak zavzdychal hlasitěji, když jsem přes látku na jeho penis víc přitlačil. „Kurva, Wine, tak už ho ošukej!" zasténal Tae a já jsem se pro sebe uchechtl. Kdyby byl na Winově místě on, zřejmě bych už byl ojetý několikrát, jenže Tae na Winově místě není. „A ty se nesměj." zavrčel Tae na mě. „Dělej už něco... co děláš běžně, když máš klienta? No tak, popostrč to pako nějak!" „Hmmm..." uculil jsem se ještě pobaveněji. „Jak si přeješ." Nemínil jsem nějak okecávat, co dělám, rozhodl jsem se to předvést.

Klekl jsem si k nohám vykuleného Winwina a pomalu, opravdu pomalu začal rozpínat knoflík jeho džín, zips a pak je i spolu se spodkama stáhnul dolů tak, aby je mohl skopnout. Když jsem pak vzal do ruky jeho ztopořený penis a s pohledem do jeho očí olízl špičku vlhkou od prejakulátu, nejspíš zapomněl na celý svět i na to, že Tae pořád neopustil pokoj. Za to já jsem to věděl a to moc dobře, proto jsem si dal na kouření až moc záležet, jen aby se mohl ten krásný prevít znovu udělat do svých spodků. 

ProfessionalKde žijí příběhy. Začni objevovat