107. Kapitola

595 17 0
                                    

Taeyong

Něžně jsem políbil Tenova lehce semknutá víčka a taky rty a on znovu chvějivě vydechl. „Líbí se ti to takto?" ujišťoval jsem se. „Opravdu?" Tenie přikývl, otevřel oči a vpil se pohledem do mých očí s takovou vlnou lásky, že jsem měl co dělat, abych se neroztekl přímo na něho. „Ale..." skousl svůj spodní ret a já jsem čekal, jaké ale. „Můžeš klidně i zrychlit a... nemusíš mě tak moc šetřit, Taeyongie..." řekl rozechvěle. „Vím, že mě miluješ, tak... prostě to dělej tak, jak to cítíš a..." „Chceš ze mě šílet ještě víc?" pousmál jsem se, aniž bych ho nechal domluvit, na což jen znovu přikývl, zatímco si už zase kousal svůj spodní ret. 

„Jak si přeješ, Tenie." vydechl jsem nedočkavě, protože to pomalé tempo sice bylo krásné, ale tak... když si miláček přeje... dám mu svou lásku pocítit ještě intenzivněji a divočeji... tak, že na to opravdu nikdy nezapomene. Přesto jsem měl v plánu Tenieho šetřit a nic nepřehánět, zvlášť když jsme neměli k dispozici lubrikant. Toužil jsem po tom, aby naše první milování bylo krásné, aby nás ještě víc sblížilo a ne, aby mé zlatíčko pouze bolel zadeček, to by bylo neodpustitelné. 

Začal jsem se znovu pozvolna pohybovat a taky líbat své nádherné stvoření na lehce pootevřené rty, ze kterých už zase vycházely úžasné vzdechy. „Chci ještě chvíli zůstat takhle." zašeptal jsem do jeho ouška, které jsem jemně skousl, než jsem sklouzl rty na jeho krk, který jsem začal jemně opečovávat, za což se mi odměnil ještě slastnějšími vzdechy. Bylo mi skvěle jako snad nikdy... užíval jsem si naplno naši blízkost, Tenovo úžasné nitro, které mě přivádělo k šílenství a on to zřejmě cítil stejně, protože obmotal své nohy kolem mého pasu a doslova mě tak uvěznil jak v sobě, tak na sobě. 

ProfessionalKde žijí příběhy. Začni objevovat