18. Kapitola

592 23 6
                                    

Ten

Nebylo to něžné líbání tak jako s Winem, spíš naopak, téměř divoce plenil má ústa, zatímco oběma rukama mačkal můj zadek, ale já jsem ho nechal a snažil se spolupracovat. Na oplátku jsem ho však dost silně tahal za vlasy a doufal, že maličko zvolní, protože jsem si takhle nemohl naplno uvědomit hebkost jeho rtů ani si to líbání užít. Naštěstí po nějaké chvíli... k mé nemalé úlevě... zvolnil a mně se líbání s ním začalo opravdu moc líbit. Bylo to jiné než s Winem, přestože jsem si na Taeho kamaráda neměl důvod v čemkoli stěžovat, tohle bylo prostě jiné a snad i lepší. I když... co na tom sejde? Věděl jsem, že mám ještě v plánu se s Winem líbat a taky, že mu dovolím znovu mě ojet, takže je fuk, kdo je lepší... nejsou to adepti na mé partnery, takže na tom nesejde. Jsem hrozná děvka, ale co už.

Taeyong

Vůbec jsem nedoufal, že bych mohl mít takové štěstí a že Ten ani nebude smlouvat, přitom by mě mohl nechat ve štychu, to jsem si i přes svou zoufalou nadrženost a frustraci plně uvědomoval. Byl jsem taky vděčný Winovi, že mi tu dokonalost na chvíli přenechal, ani on by se nemusel dělit, kdyby nechtěl. Win je úžasný kamarád! Všechny myšlenky jsem však vypustil z hlavy, když Ten poslechl, přišel za mnou a nechal se líbat. Nedokázal jsem se ovládat... tak moc jsem toužil zjistit, jak ten nádherný kluk líbá a taky vyzkoušet hebkost jeho rtů... takže když jsem měl tu možnost, vrhl jsem se na jeho rty jako nějaký dravec a stejně tak jsem pronikl svým jazykem do jeho sladkých úst. 

Ten úžasně spolupracoval, nebránil se mé divokosti. Mačkal jsem jeho sexy zadek s vědomím, že už každou chvíli budu v něm, vychutnával si jeho ústa, která jsem divoce plenil a ani trochu mi nevadilo, že mě bolestivě tahá za vlasy, taky jsem se nechal. Po chvíli jsem však zvolnil tempo, protože jsem si uvědomil, že to tak bude nejspíš lepší a taky že jo... naše líbání se stalo smyslnějším a úžasnějším. Téměř se mi točila hlava z toho, jak si Ten uměl hrát s jazýčkem a jak je sladký, když laskám taky jeho rty, aniž bych pouze plenil jeho pusínku jako nějaký divoký nájezdník. Líbání je opravdu lepší klidnější, přidává to na intimitě. To ovšem neplatí pro šukání jeho prdélky... tu jsem měl v plánu ojet bez slitování. 

Zadíval jsem se pak na okamžik do jeho nádherných očí a málem mě položila nevinnost, kterou jsem tam viděl, ale současně taky nemalou touhu, a právě ta způsobila zatepání v mém penisu a ještě víc zvětšila mou vlastní touhu vzít si konečně jeho tělo. Prsty jsem zlehka přejel po Tenových sladkých polštářcích, které byly maličko napuchlé po mém předchozím řádění a když zavřel oči a zlehka vydechl, jemně jsem ty rty políbil, ale pak jsem ho chňapl za ruku a dotáhl zpět k pohovce. Bylo mi fuk, jestli se Win už vrátil a bude tak svědkem našeho šukání, vůbec jsem to neřešil. Jediná má potřeba byla, abych se už konečně směl ponořit do Tenova tepla a mohl mu dát pořádně zabrat. 

Chtěl jsem se na něm vyřádit za to, jak jsem před tím musel trpět, když on si užíval s Winwinem. Bylo fuk, že to byl můj problém a že on v tom byl nevinně, prostě si to měl odskákat, a jak jinak bych to měl udělat než tak, že pořádně zřídím jeho zadek? I kdybych se nechtěl mstít, má předchozí frustrace by mi stejně nedovolila jednat jinak. Téměř doslova jsem pak slintal, když jsem mu pokynul, aby se zapřel o pohovku a tu svou prdélku na mě pořádně vystrčil a on tak opravdu udělal. 

ProfessionalKde žijí příběhy. Začni objevovat