31. Kapitola

568 22 0
                                    

Ten

„To myslíš vážně?" vydechl jsem totálně vyvedený z míry. „Tolik peněz za..." „Ano, myslím to naprosto vážně, Tene!" odvětil Tae, aniž by mě nechal domluvit a zatvářil se opravdu naprosto vážně, zřejmě aby svá slova podpořil. „Budeme opatrní, slibuji, jen... řekni ano, prosím." „Neměl bys ho nechat rozmyslet se v klidu?" namítl Win a Tae se na něho znovu zamračil. „Jestli z toho chceš vycouvat, tak to řekni na rovinu, protože jinak tady plýtvám dechem i penězi." Hrábl po bankovkách, ale Win ho zarazil. „Nechme to na Tenovi..." povzdechl si. „Neber ty peníze, nech je zatím tam." „Bezva!" uculil se Tae a pak se znovu naléhavě zadíval na mě, ale bankovky opravdu nechal tam. „Prosím, řekni ano." Šla mi z toho hlava kolem a srdce mi tlouklo až někde v krku. Pořád jsem si nebyl jistý, jenže nalomený jsem už byl, ne že ne. 

Trojnásobek? Pane Bože... Pokud svolím, je jasné, že si hodně dlouho pořádně nesednu, ale na druhou stranu, budu moct minimálně třikrát odmítnout dalšího klienta, což znamená víc času na zotavení, ale taky víc klidu na hledání jiné práce, o čemž už nějakou dobu uvažuju. Ano, jsem sice prostitut a jsem profík, ale přece jen... můj sen byl dělat něco jiného a vlastně pořád ještě nejspíš je. Navíc jsem se nedokázal zbavit pocitu, že vlastně chci Taeyongovi vyhovět, když se tak smutně dívá, jako kdyby na tom snad závisel jeho život. Už jednou jsem mu vyhověl... ach jo, co teď? „Tak dobře..." vydechl jsem rozechvěle. „Souhlasím a přijímám. Uspokojím vás oba současně."

Taeyong

Byl jsem šťastný, když Ten konečně souhlasil. Opravdu jsem to moc chtěl vyzkoušet a nenapadala mě lepší příležitost, protože s Winem jsme se už vzájemně viděli při šukání, takže nebyl lepší adept na společnou šukačku, než právě on. Nějak jsem si nedokázal představit, že bych do toho šel s někým jiným, přece jen... šlo o mega intimní záležitost. Navíc jsem ho přemluvil, i když bez křiku se to neobešlo. Nechtěl si totiž připouštět, že je Ten jen obyčejný prostitut, bral ho téměř jako svého kámoše, ale nakonec přece jen kývl. Zbývalo jen to nejdůležitější a to, aby souhlasil taky Ten. To byla další věc... nedokázal jsem si představit ani to, že bych si ještě někdy vzal jiného prostituta, než je on a s nikým jiným, než je prostitut by to snad ani takhle dělat nešlo. 

Připlatil bych si i mnohem víc, nejraději bych si ho koupil celého, aby už šukal jen se mnou, tak jako ten milionář v Pretty woman, i když já nejsem žádný milionář a Ten je krásnější než nějaká herečka... ani jméno si už nepamatuju. Jo, Julia Roberts, už vím... nesahá však Tenovi ani po kotníky! Podělím se jen proto, že má Win narozeniny a proto, že jsem mu to už slíbil. A ne, nebylo to proto, abych Tena šetřil, spíš abych zase nemusel jen čumět a čekat, až na mě přijde řada, to je ono. To s tím double pérem v jeho zadku, to mě napadlo sám nevím jak, ale když už mě to napadlo, zalíbilo se mi to natolik, že jsem na tom musel trvat a teď díky tomu dostanu přesně to, co jsem chtěl.  

ProfessionalKde žijí příběhy. Začni objevovat