35. Kapitola

576 18 4
                                    

Taeyong

„Už jsi někdy zkoušel double?" zeptal jsem se Tena jen pro jistotu, ale Ten k mému překvapení zavrtěl hlavou, že ne. Až doteď jsem si myslel, že už to ve trojce nejspíš někdy dělal a že třeba ani double pro něho není žádná novinka, protože když souhlasil, věděl o čem je řeč, takže jsem po jeho němé odpovědi chvíli překvapeně civěl. Pak jsem se ale pousmál. „Fajn, takže to bude tvá premiéra, to je super!" Nemínil jsem ustoupit, taky jsem chtěl svou premiéru a zřejmě i derniéru. Jestli to někdy bude dělat Ten znovu, to je pouze jeho věc, ale já už asi ne, jen teď... a to rozhodně budu! „Ani já jsem to ještě nedělal." ozval se Win nervózně. „Jak si to vlastně přestavuješ? Chceš snad Tenovi ublížit?" 

„Ne, nikomu nechci ublížit!" odtušil jsem dotčeně. „To že jsem to ještě nedělal, neznamená, že vůbec nevím jak na to. Viděl jsem nějaká videa... je to snadné." dodal jsem pyšně, jako bych snad měl diplom z double šukání. Viděl jsem opravdu nespočet porno videí, kde měl kluk narvané dva ptáky v prdeli a vzdychal, jako kdyby to byl úplně mega nejúžasnější zážitek na světě, takže jsem neviděl důvod, proč by neměl takhle vzdychat taky Ten. No... maličko jsem si připouštěl možnost, že by to mohlo i bolet, ale sakra... když žádné ohledy, tak žádné ohledy. „Když to uděláme dobře, užije si to taky Ten, to se neboj." přesvědčoval jsem kamaráda a on s povzdechem přikývl. „Tak fajn, co mám dělat?"

Nastínil jsem teda oběma své představy s tím, že začnu já a Win se pak přidá. Nejdřív mi však musel podat kondom... už zase broskev... a já jsem si ho nasadil, zatímco Ten klečel u mých nohou a čekal, až ho vyzvu, aby si na mě vylezl, jako kdyby chtěl jezdit na koníčkovi. Ještě před tím jsem sklopil trochu opěradlo naší polohovací sedačky, abych víc ležel, než seděl a pak jsem pokynul Tenovi, aby sám nanesl dostatek lubrikačního gelu na mé péro... kolik si dá, tolik, je to na něm, když to pak strčím do jeho prdélky. Kondom mě hodně štval. Nejraději bych ten latex už nepoužíval, ale stačilo mi, že jsem Tena uvrtal do plánované šílenosti, nepoužít kondom bych si opravdu nedovolil. „Tak, šup na mě." vyzval jsem pak Tena a on mě poslechl. Obkročmo si nade mě klekl a já ho pak za ruku přitáhl k sobě, takže jsem měl jeho sladkou tvář hned u sebe a on tak dýchal na můj krk. 

„Bude to dobré, uvidíš." zašeptal jsem do jeho ouška a snažil se hlazením jeho zad ukonejšit chvění jeho těla. „Neboj se." Ten zavřel oči, ale nic mi na to neřekl. „Vyšpul pořádně tu prdélku, Win ti tam přidá gel." zašeptal jsem znovu, ale tentokrát instrukci, co má udělat, aby si to víc usnadnil. Nebyl jsem v něm, takže to udělat mohl a k mé radosti a k vlastnímu prospěchu mě opět poslechl. Vyšpulil mírně svůj zadeček a nabídl tak Winovi úžasný pohled na své nejintimnější partie. „Je pořád tak úzký." naříkal Win. „Co když ho natrhneme?" „To se ti jen zdá." zamručel jsem, aniž bych bral v potaz, že takhle mluvím o někom, kdo se ke mně tiskne a všechno slyší. „Je jen stažený... cos čekal, černou díru?" „Ty jsi vážně pitomec, Taeyongu." zavrčel Win a já jsem si povzdechl. „Chceš šukat nebo žvanit? Jestli se o Tena bojíš, tak ho něčím víc roztáhni a jestli ne, tak ho pořádně namaž gelem a jdeme na to." 

ProfessionalKde žijí příběhy. Začni objevovat