103. Kapitola

589 17 0
                                    

Ten

Přestože jsem byl vzrušený tak, že to až bolelo... nejen kvůli tomu, že Tae přestal těsně před mým vrcholem, ale taky že jsem už moc toužil po našem vzájemném splynutí... přetočil jsem si miláčka pod sebe a začal ho laskat tak, jak on laskal mě. Chtěl jsem ho nejen potrápit, ale konečně taky zažit jaké to je, když se pode mnou kroutí slastí a vzdychá, aniž by byl ve mně... když touží, chce víc, ale současně si užívá každý můj dotek, pohlazení a polibek, kterými jsem na něho nešetřil. Užíval jsem si sladkost Taeho úst a rtů, hebkost jeho kůže a dokonalost krásně vyrýsovaných svalů, jemnost jeho bradavek, jen penisu jsem se schválně vyhnul, což se mu sice až tak moc nelíbilo, ale musel to překousnout... to byla moje malá pomsta a on to naštěstí akceptoval.

Nedokázal jsem však všechno nesrovnávat s tím, co jsem už zažil před rokem, jenže oproti minule, bylo tohle neskutečné krásné, nejen proto, že Tae dával do mého laskání mnohem víc něhy a hlavně lásku, ale taky proto, že jsem já konečně směl něco, na co jsem tenkrát ani nepomyslel, že by šlo... bral jsem si jeho tělo, ne pouze on to mé. Vychutnával jsem si ho s láskou, ale taky tak, abych toho milovaného prevíta co nejvíc potrápil. Nakonec to přece jen nevydržel, shodil mě ze sebe a pak uvěznil pod svým tělem, aby se mohl zadívat do mých rozšířených očí. „Hrozně moc tě už chci, lásko." vydechl ztěžka. „Tak moc, že se asi zblázním, ale..." „Ale?" špitl jsem nejistě, protože jsem netušil, co se děje. ¨

„Ale..." pokračoval nervózně. „nechápej mě špatně, ano? Já jsem opravdu toužil po milování s tebou... teda, pořád toužím... jenže... jenže jsem doopravdy tak úplně nevěřil, že se to dnes stane, takže nejsem připravený." Po jeho slovech se mé oči ještě víc rozšířily, pořád jsem nechápal, kam tím míří. Jak jako není připravený? „Nemám lubrikační gel ani kondom." přiznal a mé nervózně tlukoucí srdce se maličko uklidnilo. Už jsem se chtěl leknout, že Tae chce vycouvat, že si to rozmyslel. 

ProfessionalWo Geschichten leben. Entdecke jetzt