102. Kapitola

592 16 0
                                    

Taeyong

Laskal jsem Tenovo touhou rozpálené tělo a užíval si nejen jeho hebkost, ale taky úžasné vzdechy, které mi za to věnoval. Byl naprosto úžasný, nádherný a totálně neodolatelný. Už to nebyl ten kluk, který si nechal všechno líbit z důvodu nějaké povinnosti nebo profesionální hrdosti... byl to kluk, který se mi poddal z lásky! Ten rozdíl byl tak markantní, že jsem téměř šílel. Nemohl jsem se ho nabažit... líbal jsem Tenovy rty a tvář, „okusoval" ouška, jemně oždiboval jeho krk, ochutnával bradavky a prsní dvorce, laskal jeho hrudník a bříško, „trápil" jeho krásné přirození, hladil celé jeho tělo... a do všeho jsem dával tolik lásky a něhy, kolik jí jen bylo v mém srdci.

Mým plánem nebylo jen svého miláčka uspokojit, ale hlavně mu dát najevo, co cítím... že má láska nejsou jen slova. Jistě, láska se nedá dokazovat jen sexem, to jsem si uvědomoval, ale přesto se dá přenést do fyzické podoby a to přesně jsem chtěl. Toužil jsem, aby Tenie poznal a hlavně pocítil ten rozdíl mezi minulou šukačkou a tím, co se děje dnes... aby pocítil hluboko v srdci, že ho opravdu miluju! Taky proto jsem zvolil postel, protože v posteli se miluje, zatímco na pohovce jsme tenkrát jen šukali. Opravdu jsem se mega moc snažil a užíval si miláčkovo tělo naplno, přestože jsem se nemohl dočkat, až se do té nádhery ponořím úplně... přímo jsem hořel nedočkavostí, abych už konečně směl zasunout do jeho sexy prdélky a spojit tak naše těla.

Proto jsem taky nechtěl, aby ještě vyvrcholil. První orgasmus směl mít, až budu v něm... ta představa se mi až moc zalíbila, proto jsem se jí nechtěl vzdát... ale Tenie naštěstí neprotestoval, jen svou mírnou frustraci a nezvladatelné vzrušení přesměroval do „mučení" mé maličkosti, takže se mi nejen dokonale pomstil, ale ještě mě přivedl na vrchol blaha, protože to bylo opravdu poprvé, kdy on poznával, laskal, ochutnával a láskyplně pečoval o mé tělo.

Umíral jsem pak pod každým dotekem jak jeho dlaně, tak rtů. Umíral jsem z jeho hbitého jazýčku, který zkoumal chuť nejen mých bradavek, ale taky zbytku těla. Umíral jsem, když pečoval o mou již hodně bolestivou erekci, ale ne tak, abych se mohl udělat. Umíral jsem už jen z toho, že mě laská tohle dokonalé a milované stvoření a z toho, že je tak něžný, ale současně vášnivý a umíral jsem jen z pocitu, že tohle všechno vlastně dělá... bylo poznat, že do všeho dává nejen své city, ale taky určitou dávku hravosti a provokace, jenže ne nějaké profesionální, ale té, která vyplývá přímo z jeho osobnosti.

Za ty dva měsíce, kdy jsme si jen povídali, jsem poznal jaký nejspíš je... samozřejmě bylo pořád co objevovat a věděl jsem, že ho neznám kompletně, protože to chce víc času a taky jiné situace než jen sedění v baru... a nejen, že jsem si ho vážil, ale navíc jsem si zamiloval jeho osobnost, stejně jako jsem si zamiloval jeho nádherné tělo a tvář a teď taky způsob jakým mě laskal a objevoval. Bylo to dokonalé poprvé, on byl dokonalý! 

ProfessionalKde žijí příběhy. Začni objevovat