Epilog

2.5K 71 10
                                    

Tak slibovaný epilog je tu(i když pozdě, já vím)! Prosím, je to zase takové intimnější, takže kdo to nechce číst, přečtěte si jenom první odstavec a můj dodatek, děkuji!

,,Tak se mějte a děkuju!" zavolám za bráchou a zavřu dveře. Obrovská výhoda mít vlastní byt. Ale počkat... Vezmu to od začátku. Dnes je osmnáctého dubna, já jsem oslavila narozeniny, tudíž jsem oficiálně plnoletá! Byt jsem si pořídila chvilku po našem návratu z Londýna. Co se týče mě a Nicka, tak jsme pořád na stejné vlně. Sem tam přijde nějaká hádka, což je u nás zcela normální, ale vždy nás to velmi rychle přejde. Nick tu bydlí více méně se mnou, má tu nějaké věci a tráví tu většinu dní. Chris a Camille se spolu bohužel rozešli, ale stále jsou velmi dobří kamarádi. Popravdě, myslela jsem si to od začátku. Oba už však mají vyhlídnuté nové objevy, o kterých nikdo nic neví. Jsou tajemní jak hrad v Karpatech. No... takže vlastně všechno dopadlo dobře.

,,Užila sis to?" zeptal se Nick a přitáhl si mě na klín. Jsme v ložnici, je skoro osm večer a já jsem fakt unavená.

,,Bylo to úžasný, děkuju, že jsi mi nachystal tak suprovou oslavu." zasmála jsem se a jemně ho políbila. Omylem jsem se však pohnula a Nick tak zmučeně zakňučel.

,,Tori." vydechl.

,,Promiň, promiň." uchechtla jsem se. Ale vlastně se mu nedivím. Kvůli mě je už takovou dobu bez sexu a myslím si, že tohle by vydržel málo který kluk.

,,Dobrý. Ale můžu se na něco zeptat? Slib mi, že se nenaštveš." zahleděl se mi do očí. Přikývla jsem.

,,Čeho se pořád tak bojíš? Teda já myslím... už několikrát jsme spolu dělali spoustu věcí a líbilo se ti to. Myslím, že mi věříš, tak v čem je problém?" zesmutněl. Je pravda, že na mě čekal už hodně dlouho. Ale já mám prostě strach. Je to v hlavě.

,,Já nevím. Půjdu do sprchy jo?" mírně jsem se pousmála a zvedla se z něj.

,,Já jsem nechtěl, aby jsi se naštvala." zabrblal.

,,Nejsem naštvaná." ujistila jsem ho a odešla do koupelny. Pravdou je, že jsem měla úplně jiné plány. V rychlosti jsem se osprchovala a převlékla se pouze do Nickova trika. Pod to jsem si dala spodní prádlo, které mi tenkrát dal pod stromeček. Nezapomněla jsem ani na voňavku a vydala se zpátky za ním. Byla jsem tak nervózní. Neustále jsem si říkala, jestli to mám udělat, nebo ne. Šílený. Ale on toho pro mě dělá až moc, musím mu to nějak oplatit. Aspoň takhle. Navíc má pravdu, nemůžu se bát do nekonečna a vím, že kdyby se něco stalo, on by zastavil. U něj to vím, jsem si tím jistá.

Seděl na posteli, ve stejné pozici, jako když jsem ho opouštěla. Výjimkou byl teda mobil, který svíral v dlaních. Přiblížila jsem se k němu, mobil mu vzala a opět se mu posadila na klín. Na jeho tváři nejprve panoval nechápavý výraz, avšak vzápětí ho nahradil lišácký úšklebek. Políbila jsem ho a jemně se mu zavrtěla v klíně. Zmučeně zavrčel.

,,Tori nech toho." vydechl. Jeho dech byl přerývaný. Líbí se mi, že mám nad ním takovou moc. Že stačí jen tak málo a už je ze mě hotový. Nicméně jsem na jeho poznámku nijak nereagovala a zavrtěla se znova. Tentokrát silněji a déle.

,,Tori, jestli nechceš abych tě tady někde ohnul, tak musíš přestat." zabručel mi do rtů. Vpletla jsem mu prsty do vlasů a párkrát zatahala.

,,Co když nechci přestat?" skousla jsem si spodní ret.

,,Cože?" udiveně se na mě podíval.

,,Co když nechci přestat?" zopakovala jsem svou otázku. Jeho oči zajiskřili a objevil se ten jeho perverzní výraz, který naprosto miluju. V mžiku sekundy nás převalil, tudíž já jsem ležela pod ním a od se rukama zapíral vedle mé hlavy.

,,Myslíš to vážně?" ujišťoval se.

,,Nikdy jsem si nebyla jistější." přikývla jsem. V tento moment se ve mě všechno přehouplo, nervozita jakoby odpadla a já se plně odevzdala do jeho rukou. Začal mi vyhrnovat triko. Netrvalo to dlouho a válelo se na podlaze. Ani já jsem nezahálela a strhla jsem z něj triko i kraťasy.

,,Vzalas sis ho." usmál se a koukal na moje spodní prádlo.

,,Slíbila jsem ti to."

,,Škoda že musí dolů, sluší ti." zašeptal mi do ucha. Nadrženost ve mě stoupala čím dál víc. Za chvíli jsem před ním ležela úplně nahá. Začal se sklánět mezi mé nohy, ale zatáhla jsem ho zpátky.

,,Ser na předehru." vykoktala jsem ze sebe.

,,Tak se mi líbíš." políbil mě.

,,Opravdu to chceš?" dodal. Přikývla jsem, jsem si tím jistá. Chci svůj první pořádný sex zažít s ním, teď a tady.

,,Kdykoliv mě zastav." ujistil mě. Znovu mě políbil, vyhledal moji ruku a propletl si se mnou prsty. Byla jsem nedočkavá, už jsem ho chtěla cítit v sobě. Když do mě vnikl, automaticky jsem se prohnula v zádech. Chvilku počkal a začal přirážet. Naše vzdechy se nesly celou místností, nedivila bych se, kdyby je slyšely i sousedé.

,,Miluju tě." neustále mi opakoval.

,,Miluju tě."

,,Oh bože Tori, už od začátku jsem věděl, že sex s tebou bude jako v jiné dimenzi." díval se mi do očí. Je to fakt, cítila jsem se jako v jiné dimenzi, cítila jsem se skvěle...

Hups, tak a je to oficiální konec. Budu ráda, když si přečtete ještě poděkování, ale napíši to i sem. Moc ráda bych věděla, jak se vám příběh celkově líbil, jaké jste z něho měli pocity a podobně. Zkrátka nějakou zpětnou vazbu. Vše mi můžete napsat do komentářů, děkuji.♥

NOVÝ PŘÍBĚH- UŽ JE ON-LINE!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

NOVÝ PŘÍBĚH- UŽ JE ON-LINE!

FreedomWhere stories live. Discover now