Bölüm 28: "Kalbi Dünya Adam, İçinde Kadın."

4.9K 355 589
                                    

Multimedya:

Bölüm Şarkıları; Valerie Broussard - A Little Wicked
Sezen Aksu - Son Bakış

İyi Okumalar.

Bölüm 28: "Kalbi Dünya Adam, İçinde Kadın."

Bazı karanlık soruların cevapları aydınlıkta saklıydı.

Bazı karanlıklar ne kadar kalsan da aydınlanmaz, göz görmezdi.

O karanlık değildi. Aydınlıkta değildi bu yüzden cevapları, gözler göremezdi ne kadar baksan da gerçeği.

Onu anlamak için yaşamak gerekirdi. Kuralları yıkmak, kendinden geçmek gerekirdi.

O, benim en büyük belirsizliğim, karmaşıklığım, sırrımdı.

Dudaklarımı, üzerinde bir pamuk gibi kayan ıslak dudaklarına, dilini dilime sarmasıyla daha çok bastırarak, kollarımı boynuna doladım. Müzik yoktu, tek nota kalp ritimlerimiz, şarkımız birbirine değmek için yanan tenimizdi.

Ellerini belime sararak beni kendine çekip sımsıkı sarmıştı. Bedenimin her zerresi her zerresine temas ediyor, dudaklarımdan ayrılmadan bıraktığı ıslak öpücükler dizlerimin bağını çözüyordu. Yumduğum gözlerim ardında bir kül vardı, açtığım anda onun gözlerinde kıvılcımlanarak yanacaktı. Dudaklarımdan çıkan iniltiye engel olamadan bir elim saçlarını kavradığında, belimden kopan tek elini saçlarıma daldırdı ve başımı daha çok kendine bastırdı. Bu sefer arkamızda yanan ateşin içinde yankılanan inilti ona aitti.

Dudaklarından dökülen o iniltiyle hızla belimdeki elini kalçalarıma yaslayıp beni kucağına aldı. Bacaklarım altına koyduğu eliyle bacaklarımı beline doladığında, onu sıkıca kavrayarak üzerinde yükseldim. Beni iyice kavrayarak dudaklarıma bir ısırık bırakırken yavaşça koltuğa doğru ilerlemişti. Hafif bir sızı dudaklarımda zonkluyor olsada hissettiğim tutku ve zevk daha üstündü. Nefes nefese öpüyordum onu. İnlememek için dudaklarımı onun dudaklarına bastırıyor, dudaklarıma bıraktığı öpücükler arasında eriyordum.

Sakince yavaşladı emerek gibi öptüğü dudaklarım üzerinde. "Beni delirtiyorsun," dedi bıraktığı son öpücük sonrası sıcak ve ıslak dudaklarını dudaklarıma sürterek. "Durmamı iste."

Kafamı iki yana sallayarak bunu reddedip, aynı zamanda dudaklarımın dudaklarına sürtünmesini sağladım. "Hiçbir zaman duran ben olmayacağım," dedim nefes nefese. Gözlerim hala kapalıydı.

Sakince koltuğa oturdu. Düşmemem için mi bilmiyordum ama beni sımsıkı tutuyordu, sanki içine katmak ister gibi. "Yapma," diye fısıldadı, nefesi ıslak dudaklarımı ısıtıyordu.

Sanki canı acırmış gibi çıkan sesiyle, gözlerimi araladığımda onun gözlerinin yumulu olduğunu gördüm. Bu istemsizce dudaklarımın kıvrılmasına neden olduğuna, bunu hisseder gibi gözlerini araladı.

Gözleri gözlerime düştüğünde yanmaya başladı gözlerim.

Bedenlerimiz gibi..

Boynundaki kollarımı sıkarak bir elimle saçını kavradım. Kasıklarımdaki ağrı garipti. "Bana geçerli tek bir neden söyle," dedim hala gözlerine bakarken. Kaşları çatılır gibi oldu. Cümlemi tamamladım. "Durmam için."

ÖLÜMÜN DÜŞLER SAHNESİWhere stories live. Discover now