20.BÖLÜM "İLK ADIMLAR"

94.4K 5.7K 14.6K
                                    

Merhaba canımın içleri✨

Bölüme başlamadan önce sol alt köşedeki yıldızı parlatırsanız çok sevineceğim. 💫

Buraya ben de sizin için bir yıldız ve kalp bırakıyorum. ⭐♡ Siz de bırakabilirsiniz. Birbirimizi sevelim, sevilelim.

Keyifli okumalar...

*****

*****

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

20. BÖLÜM "İLK ADIMLAR"

Ayaklarımın üşüdüğünü hissedince yatakta iki büklüm hâle gelerek üzerimdeki battaniyeye sıkı sıkı sarıldım ve sıcaklığın verdiği huzuru belli edecek birkaç mırıltı çıkardım. Fakat her ne kadar gözlerimi açmamış olsam ve yeniden uykuya dalmaya çalışsam da bunu yapamadım.

Uyumuyor olsam da gözlerimi açmadan birkaç dakika daha sıcak yatağın tadını çıkardım. Daha sonra ise yüzüme çarpan gün ışığının verdiği rahatsızlığa yenik düşerek gözlerimi araladım.

Gözlerimi açar açmaz karşımda hiç görmeyi beklemediğim bir şeyi gördüm.

Yiğit yatakta bana doğru dönmüş, elini başının altına koymuş, yeşil gözlerini üzerime dikmiş, pür dikkat bana bakıyordu.

Onu bir anda karşımda görmek beni bozguna uğratırken şaşkınlıktan dolayı ne hareket edebildim ne de tek bir kelime söyleyebildim. Öylece ona bakaldım.

Ben ve Yiğit şu anda aynı yatakta yatıyor ve birbirimizin gözünün içine bakıyorduk.

Uyanmış olduğum hâlde Yiğit'te tek bir kelime etmedi. Battaniyenin altındaki ellerim titreyip az önce üşüyen vücudum terlemeye başlarken şaşkınlığımı bir kenara bıraktım ve konuşmak için dudaklarımı araladım.

"Ben..." Deyip sustum. Ne söyleyecektim şimdi? Dün gece olanları anlatsam büyük bir ihtimal bana kızacaktı ama eğer anlatmasam da şu an yanında yatıyor olmamı hiçbir şekilde açıklayamayacaktım.

Yiğit gözlerini bir saniye bile olsun gözlerimden çekmedi. Her zaman sus diyen o olur konuşan ben olurdum şimdi ise konuşmamı bekleyen o susan benim.

"Dün gece..." Diye devam ettim. Söylesem mi acaba? Ya da bence en iyisi benim kaldığım oda soğuktu buraya geldim diyeyim diye geçirdim içimden ama daha çok geçmeden düşündüğüm saçma şeye göz devirmemek için kendimi zor tuttum. Yalnız uyuyamadım o yüzden geldim desem daha az rezil olurdum herhalde, üşüdüm de ne demek?

KURALSIZ | KİTAP OLDUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin