29.BÖLÜM "HATIRLAMAK İSTİYORUM"

114K 6.4K 18.8K
                                    

Merhaba, yıldızlarım

Ekranın sol alt köşesinde bulunan yıldızı aydınlatarak okumaya geçerseniz çok sevineceğim.❥

Buraya ben de sizin için bir yıldız bırakıyorum.⭐ Siz de yıldız ve kalplerinizi bırakabilirsiniz.

Keyifli okumalar...

*****

*****

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

29. BÖLÜM "HATIRLAMAK İSTİYORUM"

Merdivenlerin önünde yerde uzanırken başımdan yüzüme doğru ıslaklık hissettim ve başımın kanadığını anladım. Yerden destek alıp kalkmaya çalıştım ama gücüm buna yetmedi. Pes edip başımı zemine koydum ve tuttuğum nefesimi bıraktım. Yeniden güçlü bir nefes aldığımda gözlerimin önü karardı.

Sadece birkaç metre ileride duran kapıya bakıp yavaş yavaş gözlerimi kapattım ve kendimi karanlığa teslim ettim.

Ayağımda sıcak bir şeyleri hissettim ama gözlerimi açamadım. Canım yanıyordu çok yanıyordu ama kalkamadım. Gözlerim kapalı olduğu hâlde göz yaşlarım canımın acısıyla akmaya başladı. Boğazımdaki acı histen kurtulmak için öksürmek istedim ama onu bile yapamadım.

Gözlerimi açmak için kendimi zorladım. Göz kapaklarımın üzerine büyük bir kaya kütlesi varmış gibi hissediyorum. Ayağımdaki acı giderek artarken elimi yere bastırıp yerden destek aldım ve ayağa kalkmak için çabaladım ama sadece başımı kalırdırabilmiş sonra da eski pozisyonuma yeniden dönmüştüm.

Acıyla inledim ve ayağımı biraz geri çektim fakat ayağımdaki acı dinmedi. Bağırarak ağlamak istesem de sesim çıkmadı ve sessiz sessiz ağlamaya başladım.

Canım yanıyor, gerçekten yanıyor.

Pes edip hareket etmeyi bırakacakken aralık olan gözlerimden kapının açıldığını fark ettim. İçim umutla dolarken birisi içeriye girdi. Yoğun duman kim olduğunu görmeme engel olurken bağırmak, buradayım, demek istedim ama yapamadım.

Gözlerim dumandan yanınca kapattım. O sırada kulağıma öksürme sesi gelmeye başladı. Birkaç dakika sonra birinin elini yüzümde hissettim. Daha sonra aynı eli ayağımda hissedince canım yine çok yandı ama sesimi çıkaramadım.

Yanımdaki kişi sanki bir şeyler söylüyor gibiydi ama sesi kulağıma uğultu gibi geliyordu. Nefes almak giderek daha da zorlaşırken havalandığımı hissettim. Başım birinin omzuna düştü. Çok geçmeden yüzüme soğuk hava çarptı. Nefes almak istedim ama alamadım.

Vücudum soğuk zeminle buluşurken nerede olduğumu algılayamadım. Birisi yüzüme vururken gözlerimi yeniden araladım. Gördüğüm ilk şey yıldızlar olmuştu. Gözlerimi birkaç saniyeden daha fazla açık tutamadığım için yeniden kapattım.

KURALSIZ | KİTAP OLDUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin