21.BÖLÜM "MESAFE"

90K 5.6K 7.9K
                                    

Selam canımın içleri ✨

Bölüme başlamadan önce sol alt köşedeki yıldızı parlatırsanız çok sevineceğim.💫

Buraya ben de sizin için kalp ve yıldız bırakıyorum.⭐♡ Sizinkileri de bekliyorum.❥

Keyifli okumalar...

*****

*****

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

21. BÖLÜM "MESAFE"

Bir uçurumun dibindeyim günlerdir. Yaşamak için, eskiye dönmek için tüm gücümle savşıyorum, kiminle savaştığımı bilmeden savaşıyorum.

Belki de sadece kendimle savaşıyorum, bilmiyorum.

Bazen düştüm o uçurumdan ama tutunmayı da başardım. Kendimi yeniden atabildim kenara. Hiç kimsenin beni düşürmesine, o uçurumdan beni atmasına asla izin vermedim. Savaşmaya devam ettim. Peki ya şimdi ne yaptım?
Kendim atladım o uçurumdan.

Bunu Yiğit'i öperek yaptım.

Ben Yiğit'i öptüm.

Hâlâ da öpmeye devam ediyorum.

Gözlerimi araladım ve dudaklarım onun dudaklarının üzerinde dururken gözlerinin içine baktım.

Yiğit hiçbir tepki vermedi.

Beynim işlevini yeniden kazanıp yaptığım şeyi sorgulamama neden olurken hemen geri çekildim. Yiğit az önce öptüğüm dudaklarını yalarken utancı iliklerime kadar hissettim.

"Ben..." Sustum. Söyleyecek hiçbir şey bulamadım. Yiğit'in yeşilleri beni buldu. Ne bir öfke ne de herhangi başka bir duygu yoktu gözlerinde. Dudakları düz bir çizgi hâlinde ifadesiz bir şekilde duruyordu karşımda. Dikkatle ona bakarken hareket eden adem elmasından yutkunduğunu fark ettim ve derin bir nefes aldım.

Yapmamam gerekiyordu. Aptalım ben gerçekten aptalım! Niye öptüm ki ben şimdi bunu? Sevmiyorum, haz etmiyorum ama sırf gelip iki teselli etti sarıldı diye resmen yapıştım adamın dudaklarına.

Kim bilir şu anda zihninin içinde benim hakkımda ne kadar şey geçiyordur.

"Yiğit ben..." Elini kaldırıp, konuşma çabamı geri çevirdi. Sustum, bir şey söylesin diye gözlerinin içine baktım.

"Bunu kendine yapma." Dedi. Ne söylemek istediğini anlamam için devam etmesi gerekiyordu ama başka hiçbir şey söylemeden evden çıktı ve gitti.

KURALSIZ | KİTAP OLDUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin