MaviŞah

5.3K 367 372
                                    

İNTİKAM ALMAK İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI.

İnanamıyordum, buna bana nasıl yapardın? Nasıl bu deli fütursuzca davranırdı. Beni hiç mi sevememişti. Ben üstüme titrediğini düşünürken alsında tek derdi beni yatağa atmakmış... Şimdi anlıyordum nende bana o tarz yaklaşımlarda bulunduğunu, bu denli saf olmak için yakıyordu. Ben geleceğimize dair hayaller kurarken o gözlerimin önünde neler yapmıştı. Titreyen ellerim dudaklarıma gitti, beni öptüğü anlar aklıma geldiğinde midem bulanmıştı. Geçmişini asla sorgulamamıştım ama benden sonraki yaşamı... Özellikle de ben ortalıklarda yokken bütün bunları yapmış olması beni delirmişti. Zonklayan başıma ellerimi göstererek saçlarımı avuçladım. Onu orada öldürmem gerekirdi.

"Konuşabilir miyiz?"

Kapıda duran adamın varlığını son anda fark ederek ona dönmüştüm. Yol boyunca ağzını açmamış şimdiyse konuşabilir miyiz diyordu. Yol boyunca her üstüne çıkıp onu pataklamamak için kendimi zor tutmuştum. İnsanın zor anlarında teselli edecek birinin olmaması ne acıydı? Ağzımı açıp ne var diyecektim ki beynimde şimşekler çakmaya başladı. Bana sinirlenmesi dışarıya çıkalım demesi sonra yemekte telefonun mesaj gelmesi... Bunları hiçbiri tesadüf olmazdı. Beni oraya bilerek götürmüştü. Benim daha fazla acı çekmemi istedi, ızdırabımdan mutluluk duydu. "Sen! Sen yaptın, beni bile isteye oraya götürdün. Her şeyi sen ayarladın..."

"Sonunda fark edebildin, bende ne zaman beni suçlamaya başlayacaksın diye merak ediyordum."

"Allah'ın cezası benden ne istiyorsun, neden bunu yaptın, neden?" Ona var gücümle vurmaya başlamıştım ki iki bileğime de ahtapot gibi yapışıp beni hareketsiz bıraktı. Burnunun dibinde derin deri nefes alıp verirken tek düşüncem onu boğmaktı. Ellerinin arasında titrerken gözlerini karattığını fark ettim. "Bunu sonuna kadar hak ettin Mavi, beni sürekli aşağılarken etrafında dönen dolaplardan habersizdin. Ben yalnızca sana acı gerçekleri gösterdim. Benimle kıyasladığın adamı gör istedim. Yalnızca gör." Asıl bu denli zalim olabilirdi?

"Ayarladın biliyorum o kadını da sen ayarladın, sırf canımı yakmak için bunu yaptın." Beni bırakmazken bileklerimi biraz daha sıktı. Nefesini soluğumda hissettiğimde inlemiştim. Bana bunu nasıl yapabilirdi? "Her şeyi ben yapıyorum değil mi, o kadını kollarına alıp sevişen adamda bendim. Aç gözlerini sürekli bahsini ettiğin bebeğinin babası olma ihtimalini varsaydığın adamın geçek yüzünü gör." Sana be adam sana ne? Kiminle ne hayal kurduğumun senin içi ne önemi var?

"Nasıl buldun onu? Orada olduğunu nasıl tahmin ettin?"

"Sürekli onda bahsediyordun, seni ve aileni araştırırken o kansızın adını vermem yetti. Sonra nasıl bir çapkın olduğunu fark ettim. Her hafta benim mekanımda kızları baştan çıkarıp onlarla birlikte ayrılıyordu. Bence nereye gittiğini tahmin edebiliyorsun." Dişlerimin sıkarken ondan kurtulmayacaktım fakat çırpınışlarım boşuna gibiydi. "İstersen sana koca bir dosya hazırlatırım eminim ki kalın bir albümü olacaktır." Beni itekler gibi bıraktığını zangırdıyordum. Ayaklarımın beni taşıyabileceğini düşünmezken bile direnmeye çalıştım.

"O adam benim kanımdan değil, uzun zamandır birlikte değiliz. Sevgilimdi bir şeyler paylaşıyordu. Bu süre zarfında hep beni sevdi, üstüme titredi, ondan yana hiçbir şikayetim asla olmadı, şimdi karşıma geçmiş gördüklerimin ötesin de daha iğrenç bir adam olduğunu söylüyorsun."

"Söylemiyorum, sana bunu ispatladım." Yalnızca bir adam şerefsiz çıktı diye hayatımda ki erkeğin berbat olduğunu söyleyemezdi. "Sevgilimdi. Bugünden sonra aramızda bir şeyler olacağına dair inancım kalmadı. İstesem bile artık olmaz. Artık gerçekleri yüzüme çarptıysan odadan çık." Odam bile diyemiyordum. Çıkmazsa düşüp kalacaktım, ayaklarım beni taşımıyordu. Bana tehditkâr bakışlar atmaya devam ederek odadan çıktığında ellerimi zangırdayan çeneme götürdüm. Hayatımda ilk kez yanılmıştım. Bir adamı sevmiştim ve bir hiç olmuştu. Kendimi yatağa bırakınca kıvrılıp yattım. O sahne gözümü önünden bir türlü gitmiyordu. Titremelerimde bir sonu yoktu. Sabaha kadar onu düşündüm, yaşadıklarımızı düşündüm. Sahte sevgisini ve ne kadar saf olduğumu düşündüm.

AŞKA TUTSAK 🚬 BİZE SEN KALA 3Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum