Bölüm 8

5.2K 437 558
                                    

MASUM ÖPÜCÜK!

Eve geldiğimizde kendimi büyük bir boşluğun içindeymiş gibi hissetmiştim. Şahin sessiz kalsa da bana olan öfkesi gözlerinden okunuyordu. Beni hırsız olarak görüyordu, abisinin senetlerini çalmaya çalışan basit bir hırsız... Bir kez daha o kumarhane köşesine döndüm. Abime son bir kez daha baktığımda sandalye de oturtulmuş ağzı burnu kan içinde görmüştüm. Adamlar başında durmuş hiçbir yere kalmasına izin vermiyorlardı. Ona her ne kadar kızsam da canım yansa da haklıydı. Abim o dayağı yemese beklide bu sevdadan vazgeçmez başka bir yerde oynamaya devam ederdi. Ve yine Şahin haklıydı, başka bir olsa o parayı söke söke alırdı. Hangi koşullar altında alındığını da çok iyi biliyordum. Bu yüzden ölen adamlar bile görmüştüm.

Allah'ım yengem abimin pis işlere karıştığını bilse kahrolurdu, belki de evi terk ederdi. Her şeyi geçtim abim o senetleri nasıl imzalardı. Neyine güvenerek o kadar borç altına girdi. Nasıl öderdi... Allah'ım ben Şahin'e hakaretler ederken ailemin yüceliğinden bahsetmiştim. Benimle gülmüş olmalı içten alaylar etmiş olmalı... "Şahin..." O yukarıya çıkarken onunla konuşmak istemiştim. Bugün yaşadıklarım çok ağırdı, dün yaşadıklarımı artık hesaba dahi katmıyordum. Bana sakince döndüğünde yüzüm seyrelmişti. "Abim... Gerçekten o senetleri imzaladı mı?" İçimden belki geçip duruyor ben kendime engel olamıyordum, belki de o imzalamadı diyordu diğer tarafım. Yolda bunun bir tuzak olduğunu bile düşünmüştüm. Orada ne aradığımı öğrenmek için ayarladığı pis bir tuzak ama o gözlerinden alevler çıkıyormuş gibi ellerini yumruk yapmıştı. Onu ne yapmış etmiş tekrar sinirlendirmiştim. "İstersen sevgili abinin nasıl kumar oynadığıyla birlikte senetleri nasıl imzaladığını içeren bir film hazırlatayım. Adamlarım kamere kayıtlarını seve seve hazırlarlar..."

"Anlasana o benim abim konduramıyordum, benim abim..." Boş versene diyerek hızla yukarıya çıkmıştı. Ben kime ne anlatıyordum ki adam neden durup derdimi dinlesin. Zerre umurunda olduğunu düşünmüyordum. Dudağımı büzerek kanepeye geçip oturdum. Ayağımdan topukluları çıkartırken iç çekmiştim. Buraya nasıl gelmiştim şimdi ne haldeydim. Bir an aklıma Şahin'in neredeyse beni göndereceği aklıma geldi, eğer ben aptallık edip Umut'u hesaba katmasaydım şu anda evimde olabilirdim. Aklıma evim gelince özlediğimi fark ettim. Evimi ne çok özletmiştim. Burada daha ne kadar kalacaktım.

En iyisi onunla konuşmaktı. Öyle yabani bir adam değildi, ona sorular sorunca illa cevap veriyordu. Kararımı verince çıplak ayakla yukarıya çıktım. Yukarıda çok fazla oda vardı ve ben hangisi onun olduğunu bilmiyordum. Odaları tek tek açarak içeriye kontrol etmeyi düşünüyordum ki koridorun sonundaki odadan ışık geldiğini gördüm. Mutlaka orası olmalıydı. Kendimden emin adımlarla kapısını çaldığımda ses gelmedi. Benden kapıyı hafif aralayarak başımı içeriye uzattım. İçerinin güzelliği göz kamaştırınca kendime engel olmadan içeriye girdim. Vay be oda ne kadar da büyüktü. Bu koca yatakta tek başına yatmak nasıl bir his diye düşünürken içeriden su sesi geldiğini fark ettim. Banyo yapıyor olmalıydı, fırsattan istifade etrafa göz gezdirdim. Doğruca büyük camın yanına gittiğimde kış bahçesine baktım. Buradan ne güzel görünüyordu. Korumaların arkada gezindiğini görünce hemen geriye çekildim.

Burası özel bir oda olabilir miydi? Merakla kapıyı açtığımda içerisi karanlıktı. Elimle lambayı arayıp bulduğumda açıldı. "Yok artık!" Sesimle birlikte ağzımı kapatmıştım. Bu adamın zaten aşağıda da giyinme bölümü yok muydu? Neler olduğunu bakmak için içeriye girecektim ki beni orada bulursa açıklama yapamam diye düşündüm. Tekrar hayranlıkla odaya baktığımda en az salon kadar büyük olduğunu fark etmiştim. Ellerimi boynuma götürerek dudak büzdüm, bu yatakta uyumak isterdim. Aklımdan geçen aptal düşüncelere kızarak çıkacaktım ki su sesi kesilmişti. Anlaşılan çıkacaktı, tekrar konuşmak için odasına giremeyeceğim için ellerimi arkamda birleştirip onu beklemeye koyuldum. Aptal gibi banyo kapısına bakarken Şahin kapıda görünmüştü. Vücudundan sular akarken belinde incecik bir havlu olduğunu fark ettim. Onu böyle görmeyi beklemediğimde ellerimle gözlerimi kapatarak arkamı döndüm. "Ben... Yanlış bir zamanda geldim, hemen gitsem iyi olacak..."

AŞKA TUTSAK 🚬 BİZE SEN KALA 3Where stories live. Discover now