Bölüm 26

4.3K 440 748
                                    

                      3 Ay Sonra...

              AŞK ALFABESİ – YEŞİM


"Tatlım, bu saatte uyuyor olmazsın."

O tanıdık sesle kedi gibi mırıldanıp gözlerimi araladım. Kocamı hemen uzakta aramam gerekmemişti. Ben gözlerimi açmamla uzanıp burnunum ucundan öpmüştü. Bende sırıtarak ellerimi boynuna doladım. "Bugün çok yorucu bir gündü, duş alınca buraya sıvışıp kalmışım." Şahin kulağıma fısıldayarak bensiz duş mu, diyerek beni sorguladı. "Kızma sevgilim ben seninle yine banyoya girerim." Bu kez dudağıma sıcak bir öpücük bırakınca kullarımdan tutup beni doğrulttu.

"Ben sana söylemiştim demek istemiyorum ama dayanamayarak bir kez daha tekrarlayacağım çalışmak zorunda değilsin."

"Hadi ama sevgim hani bu konuda anlaşmıştık. Bugüne kadar hiç çalışma dememiştin. Fikrini nende durduk yere değiştiriyorsun, sen çalışırken ben evde sıkıntıdan ölür kalırım." Beni bağrına bastığında kızma demişti. "Seni yorgun görmek istemiyorum yoksa çalışmasına asla karşı değilim. Bazı geceler çok bitkin oluyorsun ve inan bana bu beni çok üzüyor." Bazı geceler sızıp kaldığın içim demiyor da "Ben böyle gayet iyiyim, işimi de seni de çok seviyorum. İkinizi de idare ettiğimin farkındayım."

"Eskiden işlerimi gözetmeleri için adam tutardım artık karımı bütün kötülüklerden korumak için onu her şeyden sakınmak istiyorum." Biliyordum, bana değer verdiğini üstüme titrediğini çok iyi biliyordum. Öyle olmasa mutluluğum için her şeyi yapmazdı. "Bende seni sakınmam için eski formumu korumam gerekiyor." Kimlerden dediğinde omuz silkerek o şirret kadınlardan demiştim. Her yerde kadınların üstüne atlayacak gibi bakmalarından sinir oluyordum. Bazen silahımı çıkarım bu adam beni demek istesem de iş ahlakım bunu engelliyordu. "Böyle giderse akşam yemeğine geç kalacağız, yok geç kalalım dersen bana uyar sabaha kadar..."

"Hey dur biz bu akşam mı Ekin'lere gidecektik." Bana başını salladığında elimi ağzıma götürdüm. Demek bu yüzden ısrarla arıyordu. "Ekin beni öldürecek bebeğe hediye bile almadım. Üstelik biraz daha oyalanmaya devam edersek bizi eve sokmayacak." Yataktan çıktığımda Şahin hareket bile etmemişti. "Merak etme hediye olayını Rıdvan'a kitledim, geceye uygun hediyeler alacaktır." Rıdvan mı? Bebek hediyesinden ne anlardım. "Şahin bugün benim yeğenimin cinsiyeti belli olacak. Söyler misin Rıdvan geceye uygun nasıl bir hediye alabilir." Ben bile neler alır bilmiyorum deme istememiştim.

Şahin ayaklanıp yanıma geldiğinde biraz daha beni kollarına alıp yanağıma baştan çıkaracak tarzda öpücük bırakmıştı. "Sakin ol tatlım olmadı gider beraber alırız, henüz çok erken hediye almak için önümüzde upuzun bir süre var." Haklıydı, cinsiyeti belli olsun beraber gider harika şeyler alabilirdik. Elimi kravatına götürdüğümde başımı kaldırdım. "Sence Ekin ve Meriç birbirine alıştılar mı? Kardeşim şimdiden kuzenini canı gibi seviyor fakat ben hala kuzenin konusunda emin değilim." Elinin tersiyle saçlarımı geriye doğru atmıştı.

"Bence de bugün sana bunu söyleyecektim. Meriç evlendikten sonra çok değişti. Eski sorumsuz kendini bilmez adam çok eskilerde kaldı. Evlenmesi üstelikte bebeği sahiplenmesi ona olduğundan daha fazla sorumluluk duygusu kattı. Eski Meriç nerede şimdi Meriç nerede? Aralarında koca bir uçurum var. Artık yardım istemek için değil bu işi nasıl yapsak daha iyi olur diye sormak için kapımı çalışıyor. Kuzenimin kısa yoldan adam olacağını bilseydim onu daha önce evlendirirdim." İyi iyi daha önce evlenmemişti. Yoksa Ekin ne yapardı hiç bilmiyor. Ayakucumda yükselip kocama tatlı bir öpücük verdikten sonra geç kalıyoruz diyerek kollarından sıvışmıştım. Aksi takdirdi beni uzun uzun öpmeden asla bırakmazdı. Arkamdan biraz homurdansa elimden geldiği kadar hızlı şekilde giyinmiştim. Geceye uygun en tatlı elbisemi giymiştim çünkü ben teyzeydim ve abimde orada olacaktı. Babam son anda rahatsızlanmasa diğer aile fertleri de bizimle olacaktı ama onlar daha sonra ki hafta gelecekleri için sıkıntı. Aslında gelmedikleri iyi olmuştu. Bu gece orada olsalardı kesin Şahin başımın etini yiyerek artık ailene söyleyelim diyecekti. Bense bunu istemiyordum.

AŞKA TUTSAK 🚬 BİZE SEN KALA 3Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin