🌹🌷 TANITIM 2 🌷🌹

2.7K 164 181
                                    

Siyah da beyazın zıttıdır, ama yanına en çok o yakışır.

🌹🌷🌹🌷🌹

🌺 RÜYA SOYDAN 🌺

Çok güzel bir kız. Lise sona gidiyor. Bütün erkekleri kendine hayran bırakacak ve bağlayacak bir güzelliği var. Zaten bu yüzden de okulda ki kızlar Rüya'yı kıskanıyorlar. Ona sürekli kötü davranıyorlar bu eşsiz güzelliği yüzünden.

Orta halli bir aileden geliyor. Annesi ev hanımı. Babası da devlet memuru. Ama her baba gibi o da kızının en iyi okullarda okumasını istiyor. Bu yüzden de koleje gidiyor Rüya. Abisi vardı, ama motor kazası geçirdi ve öldü. Çok anlaşırlardı. Bir de ablası var. Evli ve 1 tane çocuğu var. Erkek.

🏵️ SARP ÇETİN 🏵️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🏵️ SARP ÇETİN 🏵️

Çok yakışıklı ve karizmatik bir yüzü var. Ama bir o kadar da psikopat. O da lise sona gidiyor. Psikopatlığı yüzünden gittiği okuldan atılıyor ve yeni bir okula kaydoluyor.

Fakat yine de bunlara rağmen ukala, kendini beğenmiş biri de değil. O acımasız yüzünün arkasında masum, sevilmeyi bekleyen bir çocuk var aslında.

Tıpkı adı gibi bir ceviz kadar çetin ve serttir. Zaten soyadını da isminden almış sanki. İkisi de birbirine çok uyumlu.

Anlamayanlar için : Sarp isminin anlamı 'Çetin, sert' demektir. Soyadı da Çetin olduğuna göre...

Dışarıdan bakıldığında çok sert ve soğuk görünse de, kaydolduğu yeni okulda hayatına giren o masum ve güzeller güzeli kız sayesinde o bakışları, hal ve hareketleri değişir. O Rüya gibi güzel olan kız, çetin ceviz kadar sert olan adamı değiştirir. Herşeyiyle. Karakteri de dahil... İçinde ki o masum duygularını da açığa çıkartmayı başarır.

🌹🌷🌹🌷

Gelin hep beraber Rüya ve Sarp'ın aşklarına, sevgilerine, küçük kıskançlıklarına, her şeyine ortak olalım...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
RÜYAMSIN Where stories live. Discover now