⭐GEZEGEN REHBERİ⭐

153 12 16
                                    

SAMANYOLU

Hulari bizim samanyolumuzun içinde bir gezegendir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hulari bizim samanyolumuzun içinde bir gezegendir.

Hikayemizin büyük çoğunlugu Hulari'de geçmektedir.

Henüz insanlara kendini açmamış ve insanlar tarafından keşfedilmemiş bir gezegendir. Saklı gezegen olarak adlandırabiliriz kendisini. Hulari tarafından Dünya biliniyor.  

Bir diğer gezegenimiz Neyrumâ (Tanrıların Gezegeni) O gezegen Hulari'nin kardeş gezegeni olarak bilinmektedir. Geçmişte Hulari tarafından gönderilen birçok büyücünün gidip geri dönmemesiyle Tanrıların sadece yaşam sürebildiği gezegen olarak adlandırılmıştır. Hularili yerel halk bu gezegen hakkında fazla bilgiye sahip değildir.

HULARİ TARİHİ

Hulari samanyolundan bağımsız (Samanyolu'nun içinde olsa dahi Güneş'e bağımlı değildir.) kendi güneşine sahiptir. Gezege'nin doğu ve batı yıldızı vardır gezegeni aydınlatır ve canlıların yaşam enerjisini sağlar. Hulari'nin Krallık Zaman (Kz) ve Modern Zaman (Mz) olmak üzere gezegen olarak iki miladı bulunmaktadır. Kendine ait canlılarına ve yerel farklı türde halklara sahiptir.

KRALLIK ZAMANI

Birçok savaşın ve taht oyunlarının yaşandığı dönem olarak bilinmektedir. Efsanelere göre Neyrumâ'nın Hulari'den ayrılıp başka bir gezegen olduğu dönem bu dönemdedir. Neyrumâ sayesinde Hulari'de canlı neslinin kısa bir süre tükendiği ve Tanrılar'ın Neyrumâ'nın hakimi olduktan sonra Hulari'de yeniden canlıları var ettiği söylenilir. 

Hulari'nin Modern zamanı insanlığın modern zamanıyla benzerdir. (Kitapta Modern zaman anlatılmaktadır.) Krallık dönemi patlamanın bitişiyle son bulmuş olsa bile Hulari'de büyük izler bırakmıştır.

Son olarak Hulari'nin krallık zamanındaki gezegen haritası:

Son olarak Hulari'nin krallık zamanındaki gezegen haritası:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sadece iki gezegen keşfedilmiş... Hulari'den görünüşü Krallık Zamanında bu şekildedir. Modern Zamanda ise diğer gezegenler keşfedilmiştir.

🌑

Umarım bu kısa rehberimiz hoşunuza gitmiştir.

Sevgilerle.

Simge.

💜

BAYAN MOO: KATİLİN PEŞİNDEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin