ÖNSÖZ

31.7K 613 52
                                    

Merhaba, LÜTFEN BURAYI OKUMADAN GEÇME !

Öncelikle hikayeme hoşgeldin. Umarım okuduğun süreç boyunca keyif alırsın. Fakat büyük olasılıkla bu kitabı okurken çok sinir olacaksın. Çünkü bu kitabı yazmaya 16 yaşında başladım. Haliyle çocuk aklı ve mantığı diyebileceğimiz olaylar çerçevesinde gelişen ve o dönemin Wattpad'inde klişe ve popüler olan bir olay örgüsü içinde kaleme alınmış olan bir kitap olarak başlıyor. Daha sonra ben ve beraberinde kalemimde büyüdü. Fakat ilk bölümlerdeki avamlığım, mantık hatalarım, fikirsel YANLIŞLIKLARIM, gerçekten kendim bile okuduğumda kafamı kuma gömme hissi yaratan satırlarım beni de çok geriyor. Ama diğer yandan ben bu yola böyle başladım ve bir şekilde bu yolda büyüdüm ve geliştim.

Şebefruzu şimdiki fikir yapım ve kalemimle düzenlemeye kalksam tüm kitabı silip tekrar yazmam gerekecek. En basitinden ana tema tamamen değişmiş olur, çünkü bir kadının hiçbir koşulda sevmediği ve tanımadığı bir adama bir eşyaymış gibi verilmesini kabul edemem. Bu gerçekten yaptığım en büyük yanlışlardan biri bu kitapta. Kitabımda kadına şiddet, taciz veya tecavüz yok evet, sadece bir sahnesinde tokat sahnesi var ki o kısmı yazdığım için bile deli gibi pişmanım.

Diyeceksin ki madem bu kadar rahatsızsın kitabından sil. Ben de bunu çok düşündüm fakat Şebefruz benim ilk göz ağrım. Diğer yandan kitabı hali hazırda okumaya dev eden bir kitle var ve benim kitabı kaldırmam onlara büyük bir haksızlık olur. Bu yüzden bu kısmı kaleme alıyor ve beni sadece bu kitap ile yargılamamanı diliyorum.

Umarım sonuna kadar dayanmışsındır 😌🤭 Sana şimdiden iyi okumalar, umarım zevk alır ve beni ve kitabımı güzel hatırlarsın.

-bytubi

16 Aralık 2020

ŞebefruzWhere stories live. Discover now