13.bölüm

37.6K 1.3K 188
                                    

  Medyada Tugay Var...

  Ayaz'ın Tugay'ın kim olduğunu bana anlattığı günden beri Tugay'ı görmüyordum... Sanki yok olmuş gibiydi.Aynı evde yaşamamıza rağmen onu ne görüyor,ne duyuyor ,nede kokusunu alıyordum.bir ruh gibiydi. Aynı evde yaşadığım bir ruh..

   Her sabah odama bir tepside yemek bırakılıyordu. Muhtemelen bu yemeği bırakan kişi Tugay'dı.Ama onunla karşılaşmıyorduk. Zaten Tugay'la karşılaşıp yüzleşmek şuan için istediğim son şeydi.Kendi başımaydım. 

    Aynı evde yaşayan iki ruh gibiydik.. O bir sapıktı, o bir mafyaydı , o bir psikopattı. Ben ise kimmiydim. Ben kendi benliğimde, yaşamımda kaybolmuş bir kurbandım... Hayatımda şu son 1 haftadır sadeece insan olarak ben vardım. Kimseyle konuşmuyordum....

  Şuan  yaşadıklarımda en ağır basan duygularım özlem ve korkuydu. Evet korkuyordum. Hemde hiç olmadığı kadar korkuyordum sanki her delikten birisi çıkıp beni ölesiye dövecek gibi hissediyordum. Ailemi birdaha görememekten korkuyordum.Ölmekten korkuyordum. Sebepsizce , bir sapığın eline kurban gitmekten korkuyordum...

   Özlem çekiyordum. Hemde fazlasıyla. Eskiden yaşadığım lanet yaşantımı özlüyordum. Parasıyla kafasını bozmuş ailemi. Annemi özlüyordum. Hiç arkadaşım olmayan okulumu özlemiştim. Eski benliğimi özlemiştim. En çokta insanları öçzlemiştim. Bir insanla tartışmayı özlemiştim. Sadece insan yüzünü görmeyi bile özlemiştim.

  Gördüğüm tek yüz aynadaki görüntümdü. Benim yansımam . Sadece ben. En yakın dostum  odanın köşesinde duran şu eski aynaydı. Ben ağladığımda asla gülmezdi. Benimle ağlar , benimle gülerdi.

  Tek dostum Tugay'ın kitaplığüından aldığım kitaplardaki karakterlerdi. Yaşadığım tek heyecan okuduğum kitaplardaki karakterlerin yaşadıkları olaylardı. Odadan çıkmaya korkuyordum. Tugayla karşılaşmaktan korkuyordum... Yaşadığımı hissetmekten korkuyordum.

  Aslında kendimi yalnız hissetmiyorum ,kendimi yalnız hissetmem için ilk önce kendimi hissetmem gerek. Benimse içimde koca bir boşluk var.Hiç olmayacak birşeyi bekliyormuş gibi. 

  Aynaya baktığüımda hayatla bağlantısı kesilmiş bir Berra görüyordum. Yaklaşık 1 aydır Tugayla beraberdim. V e bu beni artık bitirmişti. Tükenmiştim.  Değişmiştim. Tugay beni değiştirmişti.

  Hiçbirşeyden korkmayan Berra  herşeyden korkar oldu...

  Tamamen  düşüğncelerle dolu bir bölüm oldu bir haftay anca bu şekilde anlatabileceğimi düşündüm umarım beğenirsiniz kısa olduysa özür dilerim... Oyuncuları seçtim bakabilirsiniz...voteleri ve yorumları unutmayın..

SAPIKWhere stories live. Discover now