Bölüm 15

35.7K 1.1K 257
                                    

Medyada berra var..

sanırımgcenin sonu yatakta bitecek demiştim tabikide yatakta bitmedi. Tam Tugay sevinmişken onu durdurdum.Tabi Tugay göt gibi ortada kaldı.Kime bulaştığının o daha farkına yeni vardı ;D

Tugay'ı durdurduktan sonra beni evime bırakmıştı. Evet bu çok şaşırtıcıydı fakat yanımızdaki köşkü satın almıştı. Ona onu terketmeyeceğime dair söz vermem karşılığında beni serbest bırakmıştı.

Gözünü benden ayırmamak için ise tam yanımızdaki köşkü satın almıştı. Paçamı bir türlü kurtaramıyordum. Üstelik aileme beni bir sapığın elinden kurtardığını söylemişti. Tabiki annem ve babam bunu duyunca Tugaya hayran kalmışlardı. Bi bilseydiler o sapığın Tugay olduğunu.

Aslında Tugay'a aşık felan değildim. Zorla onunla sevgiliydik. Yoksa başımdaki bu belalalrın artacağını biliyordum. Onun için kabul etmiştim. Ne kadar onu sevmiyorum desemde galiba ondan hoşlanıyordum.

Onu görmediğim her saniye onu özlüyordum. Birlikteyken bile onu özlüyordum. Sanırım aşık olmuştuım. Ama ben Berra Albayraksam Tugay Akyıldız aşık olacağım son kişiydi. O benim lanet olası sapığımdı.

Bu gün okuluma devam edecektim. Yani Tugay'ın okuluna gidecektim. Tugayla aynı şubedeydik. Tam gün olduğu için ders 8 de başlaayacaktı. Saat 6ydı birazdan Tugay ebni almaya gelecekti ve kahvaltı yapıp okula geçecektik.

Yattığım yerden kalktım. Hızla banyoya koştum. 5 dakikada duş alıp saçlarımı kuruladım. Dolabımı açtığımda dar siyah bir pantolon üstüne ise koyu mavi bir kapşonlu giydim. İçimde ise siyah bir bluz vardı.

Hemen aynanın karşısına geçtim . Güzel olmuştum biraz makyaj yapsam fena olmaz diye düşündüm. Hemen kırmızı ruj elime aldım. Biraz ağır olurdu. Onun yerine vişneli parlatıcımı tercih ettim. Kırmızı rujdan aklıma o kırmızı saçlı fahişe geldi.

Tugay o kızın onu öptüğünü onun Ayazın sevgilisinin kardeşi olduğunu söylemişti. Şimdilik sesimi çıkarmamıştım. Ama o yelloz karşıma çıksın onu yolacaktım. Neyse sakinim.

Makyajımı sonunda bitirdim. Hemen kabanımı üstüme geçirip çantamı aldım. Tam zamnında işim bitmişti. Ben merdivenlerden inerken kapı çaldı.Koşarak kapıyı açtım Tuagy karşımdaydı. Bir kez daha ne kadar yakışıklı olduğunu farkettim.

Tugay kısık gözlerle bana baktı ardından yaklaştı. Eliyle çenemi tuttu ardından dudaklarıma bir buse kondurdu. ''Ben dudaklarının tadını seviyorum bidaha şu lanet şeyi sürme !'' dedi ardından cebinden peçete çıkarıp dudaımı sildi. ''Böyle daha iyi'' dedi. sesimi çıkarmadım sadece gülümsedim.

* * * *

10 dakikadır arabadaydık. Tugaya nereye gittiğimizi sorduğumda süpriz dedi. Bende sesimi çıkarmadım doğrusu. Sessizliği Tugay bozdıu. ''hAYLA İNANAMIYORUM'' diye fısıldadı. '' Neye inanamıyorsun?'' diye sorduumda bana döndü '' gerçeksin dimi şaka felan değilsin bu rüya hiç bitmesind dedi''.

Ortada duran sağ elinin üstüne elimi koyup sahiplenircesine tuttum. Ardından elini kaldırıp kalbimin üstüne koydum. ''Bu kalp attığı sürece bu rüya bitmeyecek.'' dedim.

şok olmuşçasına yüzüme baktı ve sırıttı. Bende gülümsedim önüme döndüğümde çığlığı basıverdim ''aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'' önümüzden gelen kamyonla çarpışmıştık. Camlar koluma girdi acıyla inledim. Ardından uğultular duydum ve gözlerim kararmadan önce son gördüğüm şey Tugay'ın neredeyse dağılmış yüzüydü...

ayy araba kazası yaptım kötümü oldu neee diğer bölüüm süper olcak ama ;)) ;;D

SAPIKDär berättelser lever. Upptäck nu