14.(özel bölüm) part1

31.8K 1.3K 117
                                    

 Adındanda anlaşıldığı gibi  özel bölüm part 2de varr *-*

Daha fazla dayanamayıp odadan çıktım... Koridora çıkmak için kapıyı açtım. Koridora çıkmıştım. Yavaşça koridorda ilerledim.

  Mutfaktan sesler geliyordu. Mutfağa bakmak için oraya yöneldiğimde birden banyodan vücuduna havlu sarılmış bir sarışın çıktı.

  Şaşkınca pna bakarken aynı tepkiyle bana bakıyordu. Bir hamle yapıp konuşmaya başladım. Hemen aklıma kötü şeyler sokak istemiyordum.

  "Sende kimsin?" Diye sorunca kaşlarını kaldırdı "Asıl sen kimsin?" Diye oda bana bir soru yöneltti. Ne diyeceğimi bilememiştim. En iyi Tugay'a  sormak olduğunu düşündüm.

  Tam arkamı dönecekken kız kolumu tuttu  "Ben Ayaz'ın sevgilisiyim ."dedi. Kalbime bir bıçak saplanmıştı. Nede olsa bir zamanlar Ayaz'a aşıktım.

  Kolumu kızdan kurtarıp mutfağa girdiğimde ağzım bir metre açık kalmışyı. Mutfağa girmez olaydım.

  Tugay tezgaha kızıl bir saçlı kızı oturtmuştu. Ve öpüşüyorlardı. Evet sapığım gözuümün önünde bir kızla öpüşüyordu.

  Tugay kızdan ayrıldı ve bn döndü . O da şaşırmıştı anlaşılan beni görmeyi tahmin etmiyordu. Onları böyle görmek nedensizce beni öfkelendirmişti ve aldtılmış gibi hissediyordum...

   Arkdaşlar adındanda anlaşıldığı gibi özel bölüm çok kısa biliyotum lütfen affedin . Kısa olduğu için 2 part yapmayakarar verdim. Özel bölüm yani güzel bölüm. Telefonum ağrızalı  tabletten ve bilgisayardan zor yazıyorum anlayın beni.
  Yarın 2. Part biraz bilgi vereyim diğer partta Tugay ve Berra çook yakınlaşıcak. Belki hikayenin adı gibi sapık bir bölümolabilir :D ;d anladınız siz.

Neyse öptümm sizi seviyore :*   *-*

SAPIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin