12.bölüm

41.5K 1.5K 216
                                    

Multide Berra var..
Kalktığımda zifiri karanlık bir odadaydım. Etraf o kadar karanlıktıki hiçbirşey görünmüyordu.

Uzandığım yerden doğrulmaya çalıştım. Başım okadar ağrıyorduk

İ

. Sanki birisi beynimin pestilini çıkarmıştı.

Evet Tugay beynimin pestilini çıkarmıştı. Bence bu kadar ağırması normal gibi görünüyordu. Biraz daha çabalayarak yattığım yerden doğruldum.

"Kimse yokmu? " diye sordum kısık ve çaresiz çıkan sesimle. Ama sesin yankılanmış ve kulaklarıma geri dönmüştü.

Dakikalarca bekledim. Ne bir ses çıktı. Nede bir kıpırtı... Bir as n öldüğümü zannettim. Başımın ağrısı o kadar şiddetlenmiştiki kendimi tutamayıp elimi başıma koydum.

Ben elime kan gelmesini beklerken başım pansuman edilmişti. Ölmediğimi anladığımda dans edesi. Geldi. Ama bu halde bile saçmaladığımı farkettim.

Bilinçaltımda o kadar çok şey vardıki Adeta beynim kendi içinde savaş açmıştı. Düşüncelerim birbiriyle savaşıyordu.

Bir yanım kaç kurtul buradan derken diğer yanım kaçarsan zaten ökeceksin otur otyrduğun yerde diyordu.

Daha fazla dayanamadım ve ayağa kalktım. Gözlerim karanlığa alıştığı için etrafı çok az görebiliyordum. Odanın kapısını buldum ve açtım.

Koridora çıktığımda iki rierkek kınuşuyorlardı. "Bak Tugay Berra'ya zarar veriyosun bunu kendinde biliyorsun. " dedi. Bu sesi tanımıyordum. Sanki daha önce bu sesi duymuştum ama bunun kim olduğunu çıkaramıyordum.

Düşüncelerşmin arasından Tugay 'ın sinirli sesi kulaklarıma geldi "Ooo Ayaz bey nezamandan beri patronlara emir verir olduk? " diye sordu. Karşısındaki kişi Ayaz'dı.

Ne yani bizim serseri sapık Ayaz'ın patronumuydu. Tugay Ayazın patronu olamazdı. Bu imkansız. Yani Ayaz çok zengin bir aileden geliyor. Tugay onun patronuysa Tugay'ın nekadar zengin olduğunu tahmin bile edemiyorum.

Heralde dünyanın en zengin 10 kişisinden biriydi. Bunları düşünürken dış dünyayla tamamen bağlantım kopmuştu. Sadece kendi dünyamın içinde kendimle başbaşaydım.

"Neyse benbir Berra'ya bakayım " dedi Ayaz. Ani bir haraketle çıktığım odaya geri girdim. Ve yatağın üstüne bağdaş kurarak oturdum.

Ben odaya girdikten dakikalar sonra Ayaz'da odaya girdi. Ayaz yanıma yaklaşırken ona öfkeyle bakıyordum. Beni orada Tugay'ın ellerine bırakmasaydı. Belki şuan annemle spor salonunda olabilirdik.

Ayaz bana yaklaştı "İyimisin? " diye sordu utana sıkıla. "Sayende berbatım" dedim ağlamaklı sesimle. Ayaz bana üzgün olduğunu belli eden gözlerle baktı.

"Sen Tugay'ınsın seni ondan almak için bir kelime dahi yapsaydım beni öldürürdü. " dedi. Ne yani Tugay'danmı korkuyordu. Hem ben Tugay'ın değildim o beni dövmüştü.

"Tamam" dedim çaresiz bir sesle. Ardından devam ettim "Peki beni neden dövdü beni dövüp kaçırıp onu sevmemi beklemesi çok saçma " dedim. Bunları söylerken göz yaşlarımı tutamamıştım.

Ayaz bana yaklaştı ve "Bak Tugay böyle işte çok sinirli. Başka şeylere sinirlenip kaçtığın için sana patladı onun adına üzgünüm " dedi.

Ona uzaylıymış gibi baktım "Her seferinde dayak yiyen öldüresiye dövülen ben mi olacağım? " diye sordum.

Kafasını iki yana salladı "Hayır bidaha sana kızmaz hatta bunu yaptığı için intihar bile edecekti" dedi.

Ağızım o harfi gibi olmuştu. Bu biraz romantikti sonuçta Tugay'dan bahsesiyoruz. Düşüncelerimi yıkan tek bir düşünce oluştu beynimde Tugay kim. Neden Ayaz ona köleymiş gibi davranıyor?

Daha fazla dayanamayıp Ayaz'a döndim. "Ayaz Tugay kim neden o senin patronunmuş gibi davranıyorsun." diye sordum.

Ayaz derin bir nefes aldı. Ve konuşmaya başladı. " Birincisi Tugay mafya babası gibi bişey ikincisi ise Tugay benim patronum olduğu için böyle davranıyorum. Üzgünüm ama sana sadece bu kadar bilgi verebilirim" dedi. Yüzümü ekşittim.

Ayaz nefes alıp devam etti "Ben gideyim sen birazcık daha dinlen" dedi. Ben onu kaf as mla onaylayınca odadan çıktı.

Yastığa başımı koyup tavana baktım. Düşünmeye başladım. Tugay mafyamıydı. Tugay'ı tanıtma tabirlerine yeni bir kelime eklenmişti mafya babası ... Acaba Tugay benim ailemden zenginmidir.? Ailesi kimler? Çocuklarımı hiçmi merak etmiyolar? Peki ya benim annemler? Onlar beni özledimiler.?

Kafamda deli sorularr....

Ohhh bitti sonunda kaçıncı yazışım bilmiyorum silip tekrar yazmaktan cigerim soldu sjksksj

Geçen bölümdeki olaylar çözüldü. Tugaay sinirden dövmüş kızcağızı. Ayazda köpek gibi Tugay'a itaat ediyo...

Eeee nasıl olmul bölüm yorumları ve voteleri bekliyorum. Yorum ve vote yoksa. Nah size yeni bölüm kskkekek

SAPIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin