~31~

15.7K 574 32
                                    

Telefondan ddıt ddıt dıııt sesi geldiğinde kapattıklarını anladım. Telefonumu tekrar çantama koyup aşağıya indim.

Aşağıya indiğimde gözlerim faltaşı gibi açıldı kalbim delicesine atmaya başladı. Çünkü ortada ne kahvaltı vardı nede süt. Karşımda bir nikah memuru vardı. Ellerim titremeye başlarken gözlerimle Tugay'ı aradım. Tugay hayvanı mutfaktan çıkarken gözlerimden lazer çıkartıp onu eritmeyi arzuladım fakat sorun şuyduki böyle bişey imkansızdı..

"Noluyor burda bu adam kim! "

"Otur şuraya evleniyoruz! "

"Ya saçmalama Tugay Aklınımı yedin.! "

"Evet ulan aklımı yedim gelip şuraya oturacakmısın ben mi oturtayım? " diye sinirle sorunca bir şey diyemedim.

Yavaş adımlarla masaya yaklaştım. Tugay pis pis sırıtıyordu. Ağlamamak için dudağımı ısırırken bana alaylı gözlerle bakan Tugay'a dil çıkarttım.

Tugay hiç vakit kaybetmeden yanıma oturdu. Memur boğazını temizleyip konuşmaya başladı. "Siz Berra Albayrak Tugay Akyıldızı eşiniz olarak kabul ediyor musunuz? Diye sorunca daha fazla dayanamadım ve ayağa kalktım

"Cidden kamera nerde ne evlenmesi barışalı 24 saat olmadı. " dediğimde Tugay'ın yüzü kızgınlıktan alev almıştı. Kahverengi gözleri siyahlaşmış. Bir aslanın avına bakar gibi bana bakıyordu.

Yutkunup derin bir nefes aldım. "Tamam o zaman evet diyim " dedim ve oturdum. Şahitlere baktığımda tanımadığım iki adamı gördüm. Bunlar kimdi allah aşkına.
Memur bu sefer Tugay'a döndü. "Siz Tugay Akyıldız Berra Albayrağı eşiniz olarak kabul ediyor musunuz" Tugay gözlerime baktı derin bir nefes aldı " Evet ulan evet" ne tepki vereceğimi bilmiyordum Tugay elimi tuttu herşey durmuştu sanki evrende sadece o ve ben vardık. Fazla ani olmuştu.

Nikah memurları şahitlere sordu şahitlerde evet dediğinde sıra imza atmaya gelmişti. Herkes imzasını attığında elime evlilik cüzdanı verilmişti ne yapacağımı bilmiyordum. şuan resmen evlenmiştim.

bu geçiş bölümüdür biraz ani oldu ama napalım bizim salaklar böyle kfkfkfkld düğün bölümü bugün içerisinde gelecek söz veriyorum :*

SAPIKWhere stories live. Discover now