~Final~

17.7K 548 43
                                    

şuan resmen evlenmiştim.

  Düğün Günü

Resmi olarak Tugay'la bir haftadır evliydik.  Bir hafta içerisinde ev bakmıştık ve düğün hazırlıklarına başlamıştık.

   Düğünü Tugay'a ait bir otelde yapacaktık. Birkaç saat sonra düğün başlayacaktı okadar heyecanlıydım ki.  Evimizi daha döşememiştik.  Duvarlarını birlikte pembeye boyayacaktık.  Evimize sadece yatak ve  buzdolabı almıştık.

   Derin bir nefes aldım. Gelinliğimi kızlarla seçmiştik.  Tugay görmemişti. Kendimi gelinlik içinde tekrar görüyordum. Geçen seferkinde Tugay göremeden gitmişti.  İçimden bir aksilik olmamasını umarak bana ağızları açık bakan kızlara döndüm.

   Tugay'ın ailesini bile ilk defa burada görecektim.  İrem, Ayşe  ve Duru benden daha heyecanlıydılar. Ayşe gelip bana sarıldı. "Ya salak ya harika oldun " dedi kulağıma fısıldayarak.  benden ayrıldığında gözlerinin dolduğunu gördüm. 

Duruda bana sımsıkı sarıldı " Teyze olmak istiyorum " dediğinde yüzüm kızardı.  Tugay'la hiç o dereceye gelmemiştik ve bunu hiç düşünmemiştim.  Yüzümün ne hal aldığını bilmiyorum ama  Duru endişelenmişti.  "Hiç sevişmedinizmi " dediğinde kafamı yere eğdim.  İrem araya atladı "Hadi ayşe ve duru biz çıkalım damat gelecek şimdi. "

   Ayşe Duru ve İrem odadan çıkarken derin bir nefes aldım. 

SAPIKWhere stories live. Discover now