bölüm 19

25.5K 947 76
                                    

  Herzamanki gibi yatağıma uzanmış tavanı izliyordum.  Okula gitmem gerekiyordu, anneme gitmemek için ne bahane üretsem diye düşünüyordum. Düşüncelerimin arasınsan kapı açılma sesi geldi. Mühtemelen annemdi. "Annee! Ölüyorum karnım ağrıyor okula gitmiyorum " dedim. Muhtemelen annem inanırdı. Gözlerimi kapattım.

    Gözlerimi kapatalı saniyeler geçmiştiki burnuma o tanıdık koku geldi. Bir el ateşimi kontrol ediyordu. Ama bu annem değildi. Bu kişi Tugay'dı onu ellerinden ve kokusundan tanırdım. "Berra yemin ediyorum dayaktan komaya sokucam seni ben sana bin kere  hasta olucaksın kalın giy üstünü dedim ama beni dinlememişsin" beni azarlamasını bitirip yattığım yataktaki örtüyü kaldırdı. Yanıma uzanıp tekrar üzerimizi örttü.

   Saçlarımın arasına küçük bir öpücük kondurdu. Onun çikolatayı anımsatan kokusunu içime çektim. "Okula gitmemek için bahaneydi" dedim.  Tugay ellerini belime dolayıp aramızdaki mesafeyi kapattı kulaklarıma eğildi nefesi kulağıma çarpıyordu "sana doyamıyorum " dedi. Bu kelimeleri  söylerken dudakları kulağıma deymişti ve bu beni heyecanlandırmıştı.

   Arkama döndüm ve ellerimi ensesinde birleştirip kendime yaklaştırdım.  Gözlerimin içine baktı bende ona.  Tugay'ın kalbinin çok hızlı attığını anlıyordum.  Aylardır  birlikte olmamıza rağmen  ne zaman yakınlaşsak ikimizde heyecanlanıyorduk.  Tam dudaklarıma eğilmiş öpmek için dudaklarını aralamıştıki yan döndüm ardından tekrar yüzüne döndüm " işte bu an hayatın durduğu an benim için sadece dünyanın bizim etrafımızda döndüğü an " lafımı bitirip  yatakta doğruldum.

    Tugay'ın üstüne çıktım. İlk defa heyecanlanmıştım. Altımda sertlik hissettiğimde yanaklarımın yandığına emindim.  Tugay birden kahkaha patlattı "ah Berra insan evleniceği adamla utanırmı ilerde buraya canın istediği için oturacaksın " dediğinde daha çok kızardım. Üstünden kalkmak için hamle yapacaktımki oda yatakta doğruldu.  Burunlarımız birbirine değiyordu. Dudaklarıma yaklaştı ve nazikçe öpmeye başladı bende elimden geldiği kadar karşılık verdim. Ellerimi Tugay ın boynunda birleştirdim. O ise elleriyle kafamı kavradı.  Herşey mükemmel gidiyordu taki babam odaya dalana kadar.  Resmen bizi yiyişirken basmıştı.  

   Oylayıp yorum yapmayı unutmayınn aşkilişkotolarımmmm...

  

SAPIKWhere stories live. Discover now