Kapitel 22

3.2K 159 19
                                    

Mikaels POV

Jag åker i bilen och tänker på Lucy, jag valde henne för att jag ville spendera lite ensam tid med henne. Vi småpratade lite men jag känner mig så nervös runt henne. Jag vill berätta för henne att hon är min mate, men jag vet inte hur. Jag ville inte att hon skulle springa i skogen ensam, men sen tänkte jag på hur hon har slagigt både jägare och ensam vargar tänkte jag att hon kan ta hand om sig själv. Men oron finns ändå där, att det ska vara ett bakhåll och att någon ska ta henne ifrån mig. Gud, jag låter som en tjej...

När jag kommer tillbaka till huset går jag in och börjar hjälpa till att byta lampor, laga mat och städa . Efter nästan fyrtio minuter är maten klar och vi sätter oss ner för at äta lite här och var. Jag kollar mig runt i rummet och ser blod fläckarna på väggarna, vi kommer värkligen få måla om här inne. Jag hör ytterdörren öppnas och snart kommer Lucy in. Det ser ut som att hon tänker på något men när hon ser maten kastar hon sig nästan över den. Något känns annorlunda med henne hon känns starkare.

Form bytare har alltid varit starkare än varulvar men nu känns det som om hon är starkare än en alfa. Jag fortsätter att ät amen kollar på Lucy med jämna mellanrum. Då märker jag något som jag inte sett förut, det ser ut som om hon har några silvriga slingor i håret.

När jag ätit upp går jag för att se till så att alla mina flockmedlemmar har hittat ett rum. Efter ett tag så går jag förbi rum 214, det var de rummet som Lucy inte ville att vi skulle gå in i. Jag kollar i rummet bredvid och ser att det är tomt. Jag kollar runt i rummet och ser att det finns några bilder på väggen, när jag ser efter vilka som är på bilderna ser jag att det är på en total främling.

Jag kollar runt lite i rummet och hittar en dusch. Jag klär av mig och ser att det fanns gammal tvål på golvet, bättre än ingenting. Jag tar en snabb dusch och när jag är klar tar jag än av handukarna på en av hyllorna. Jag sätter på mig mina kalsonger igen och går mot sängen som står i det ena hörnet. Jag höll precis på att somna när jag kommer på att mina föräldrar hade varit bortrest när branden hände. Jag måste ringa dem och berätta.

Jag klär på mig mina byxor igen och går för att leta rätt på en. Efter ett teg känner jag hur jag krockar med någon. Personen var på väg att ramla så jag tar och lägger mina armar om henne om jag har rätt och hon ramlar på mig. Jag känner stötar komma från henne och då förstod jag att det var Lucy. Det kändes så skönt att ha henne i mina armar, jag ville inte släppa men jag måste. Vi reser på oss och hennes blick faller på min nakna överkropp. Hon fortsätter att kolla in mig men rodnar hon märker att jag såg henne spana in mig.

"Förlåt att jag gick in i dig" säger jag och tar min hand mot hennes ansikte för att ta bort ett hårstrå som hänger i hennes ansikte. Hon ryser till när min hand kommer i kontakt med hennes kind.

"Det gör inget" säger hon med den där mjuka rösten som gör mig galen.

"Jag undrade om ni hade en telefon i närheten?" frågar jag

.

"Ja, den här vägen" säger hon och börjar gå mot köket. När vi kommer in i köket ser jag en telefon på väggen.

"Tack" säger jag och ler mot henne och hon rodnar igen och nickar.

Jag ter telefonen från väggen och slår in min mammas nummer. Jag pratar med henne en stund, när jag berättade om branden blev hon väldigt orolig och ville komma tillbaka på direkten. Hon och min pappa var iväg på en resa i Sydamerika. När vi pratat klar lägger jag på luren och vänder mig om för att se Lucy sitta på köks bänken. Hon kollar på mig och ler, jag ler tillbaka. Jag sätter mig bredvid henne. Vi kollar på varandra och jag skulle kunna stirra in i hennes ögon föralltid. Men sen så frågar hon frågan som förvånar mig.

"Har du hittat din mate?"

Lucys POV

När jag ätit klart går jag upp till rummet där mina föräldrar brukade sova när vi inte var i vår stuga. Jag kollar runt i rummet en stund, men går snart in i badrummet och sätter mig på kanten p badkaret. Jag kollar ner på mig själv. Jag sätter på kranen i badkaret och när vattnet täcker botten av den börjar jag försöka kontrollera det.

Efter ett tag börjar jag bli frustrerad och slår ett slag mot väggen, det blir en liten grop så jag backar iväg från väggen igen och försöker igen. Snart så sätter jag mig ner på marken och lägger mitt huvud i handflatorna. Jag går ut ur rummet och vandrar runt i korridorerna en stund.

Jag går insjunken i mina egna tankar när jag känner hur jag går in i någon. Jag faller nästan baklänges men istället för att landa på marken landar jag på någon annan. Jag känner stötar från personen. Vi reser oss upp och jag ser att det Alfa Mikael. Han ber om ursäkt, men jag lyssnade inte så uppmärksamt på vad han sa för jag stirrade på hans nakna överkropp. Jag lada märke till att han hade en tatuering på sitt bröst. Jag kommer ur min trans och märker att han såg när jag spanade in honom.  Jag känner hur mina kinder hettar upp och jag undviker hans blick. 

" Jag undrade om ni hade någon telefon?" säger han efter en stund.

"Ja, den här vägen" säger jag och går mot köket. 

"Tack" säger han och ler, Jag känner hur mina kinder bränner igen.

När han pratat klart kommer han och sätter sig bredvid mig och jag möter hans blick. Han har skogs gröna ögon och jag skulle kunna kolla på dem hela dagen. Jag känner något för honom men jag vet inte vad, kan det vara kärlek?

"Har du hittat din mate?" Säger jag och han stelnar till... 


*********************

Vad tycks?

Jag har gjort ett nytt omslag, så vad tycker ni?

Jag gjorde om några kapitel då jag har lagt ihop två kapitel till ett.

Komentera......... Tack för att ni läser min bok det betyder mycket för mig <3


~MK<3

Den sista formbytarenDär berättelser lever. Upptäck nu