Den första av mitt slag

2.7K 106 17
                                    

Uppföljaren till den här boken kommer jag börja publicera den 1 januari 2016 och då kommer det första kapitlet ut. Boken kommer heta 'Den första av mitt slag' och kommer handla om Lucys dotter Mare Salvator.

Smygtitt:
Mare Salvator en av döttrarna till Mikael och Lucy Salvator, deras barn alltid haft tyngden av allas uppmärksamhet på sig. Det förväntas stordåd från dem, barnen till Lucy som kom på ett sätt att stänga in djävulen och demonerna i helvetet.

Men Mare har aldrig varit en av de coola barnen, hon sitter hellre och läser eller tränar. Hon är en av de duktigaste i flocken på att slåss, men vad gör det för nytta när man inte kan ändra form eller har några krafter när man är 17 år.

Alla andra ungdomar ändrar form första gången när dem är 16 men inte Mare. Och ända sedan dess har hon varit utanför. Alla hennes syskon har antingen fått krafter eller ändrat form till något djur. Mare som den enda av Lucys barn som inte har fått sina kraften.

Men sen händer något som kommer förändra allas framtid...

Så vad tycker ni?

Endel var förvirrade varför det inte blev något stort krig eller kamp i slutet men när Lucy lyckades stänga in djävulen så stoppade hon det från att hända, men vem vet, vad kan hända i den här boken?

~MK<3

Den sista formbytarenWhere stories live. Discover now