2.část

637 59 2
                                    

Milý deníčku, už začíná můj den.Den který je obyčejný a stejný jako každý jiný.Už zítra musím opět jít do té společenské místnosti a vyprávět o tom jak jsem utopila své dítě.Neudělala jsem to schválně, musela jsem, jenže to mi stejně nikdo nevěří.Každý mě má za matku která si nechala udělat děcko a potom ho utopila.Zase budu vyprávět svůj příběh, nechci se svěřovat, nechci tam chodit, chci pouze zůstat v pokoji v teplé posteli a odpočítávat dny které mi zbývají k tomu, až mě pustí.

Chci začít od znova ale to už boužel nejde.Nejde to ale pokusit se o to můžu.Chci si najít svou vysněnou práci kde třeba potkám svou osudovou lásku a mít velký dům s bazénem a mít pětičlennou rodinku.

Tohle je pohádka kterou prožívám ve spánku a v mysli.Je to smutné že to nejde splnit ale co nadělám.

Tohle je můj 92 zápis do toho to deníku.

Mary xxx

Odložila jsem deník a protáhla se.Co dnes budu dělat?pomyslela jsem si a stoupla si.Podívala jsem se z okna a viděla sněhové vločky které dopadali na okno.

Jsem ráda že sněží.Tady v Americe v New Yorku, poslední dobou sněží pořad a to je podzim.Už od malička žiju v Americe.

Rodiče mě vždycky podporovali v různých kroužkách ale neměli čas přijít na vystoupení.Chodila jsem na klavír a kytaru, do mažoretek a na zpěv.

Byla jsem ráda že mě takhle podporovali ale mrzelo že nepřišli.Jsou to psychologové a nemají moc času se mi věnovat.

Jednou když mi bylo 15, tak jsem šla po ulici a s úsměvem si vykračovala po zledovatělé cestičce.Najednou mi ale na ledě uklouzla noha a já čekala tvrdý pád.Ale nic.Něčí ruce se mi obmotali okolo mého pasu a tak mě zachránil před pádem, před bolestivým pádem.
Otevřela jsem oči a viděla toho krásného blonďáčka se starostlivým pohledem.

Jmenoval se Luke, Luke Hemmings a právě s ním jsem měla to dítě.On byl slavný zpěvák a já prodavačka ve starbucku.Luke mi každý večer hrál písničku, no tedy když jsem byla vystrašená, jako třeba u bouřek a hororů.

Měl nádherný hlas, tak čistý a krásný.Jezdila jsem s nimi jen někdy na tour a s klukama z kapely jsem si hodně rozuměla.

Jednou se ale něco stalo.Zjistila jsem že jsem těhotná už dva měsíce ale nikdy nepoznala že by se něco na mě změnilo.Bála jsem se to říct Lukovi ale třeba by měl radost!

Řekla jsem mu to před koncertem ale to nebyl dobrý nápad.Vyčítal mi proč jsem si nevzala prášky.Nechtěl dítě ale já ho chápala.Bylo mu 18 a jeho kapela se rozjížděla.Kdyby měl dítě, tolik věcí by už nemohl dělat.

Domluvili jsme se že až se to narodí, dáme ho do babby boxu.Už bylo pozdě abych šla na potrat.

Dny narození toho malého človíčka ve mě, se blížili.Měla jsem radost ale byla nervózní.

Rok po tom, co se narodil jsem ho utopila.Když se narodil, s Lukem jsme si řekli že je tak moc roztomilý a necháme si ho.Byla jsem šťastná a on trval na tom, že já a ten malý s nimi pojedeme na tour.

Na tour ale Lukovi docházeli nervy a šel semnou stranou.Řekl že jestli se toho děcka nezbavím, rozejde se semnou.Nechtěla jsem toho malého drobečka nechávat cizí rodině, co kdyby mu ubližovali? A tak jsem ho radši utopila.

Luke se o tom dozvěděl a hned se semnou rozešel protože by mu to mohlo zkazit pověst člena 5sos a taky celé skupině.

Litovala jsem toho že jsem to udělala...nenávidím se...
------------------------------------------------------

Hi! Tak co říkáte na další část? :33

Jinak děkuji za komentáře a votes :3 Moc si toho vážím :))

--Hemmo--

❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Kde žijí příběhy. Začni objevovat