4.část

428 48 3
                                    

Vzhlédla jsem k mužské postavě a viděla roztomilý asiatský obličej. ,,jsi v pořádku?,,zeptal se mě starostlivě a pomohl mi vstát. "J-jo,,zakoktala jsem a oprášila si zadek. ,,Jsem Calum...Calum Hood ale asi mě znáš,,usmál se na mě zářivě až se mi začali třepat nervozitou nohy. "Ehm...boužel,,zakroutila jsem hlavou ale moc dobře jsem ho znala, až moc dobře ale on si mě nepamatoval. ,,Vážně?,,nevěřícně se na mě podíval a skousl si ret, tohle dělal vždy, když přemýšlel. "Nedělám si srandu, vážně nevím kdo jsi,,uchechtla jsem se. ,,Tak dobře, to nevadí,,usmál se na mě a já se začala červenat. ,,Mohl bych tak krásnou dívku jako jsi ty, provést po téhle budově?, ještě nikdy jsem tě tu neviděl, takže předpokládám že jsi tu nová,,uculil se až mu šli vidět ty jeho rozkošné ďolíčky. "Předpokládáš dobře,,uculila jsem se. "Mohl bys mi prosím pomoct najít, pravé, druhé dveře?, já...když výjdeš z výtahu tak tam někde ale já se tu už půl hodiny motám a stejně jsem je nenašla,,povzdechla jsem si. ,,Jasně a pro koho pracuješ?,,usmál se a hrál si s klíčky v rukách. "Zatím pro nikoho, jdu na konkurz a někoho mi přiřadí,,zašeptala jsem a dívala se před sebe. ,,Vážně?, protože je dost velká pravděpodobnost že by ti přiřadili nás, potřebujeme stylistku,,vyjekl nadšeně a mě se mi rozbušilo srdce."to by bylo perfektní,,nadšeně jsem vypískla a on se rozesmál.

Pomohl mi najít dveře a popřál mi hodně štěstí.Odešel dlouhou chodbou a zabočil do prava...

Nervózně jsem přešlapovala z jedné nohy na druhou a kousala se do rtu.Zaťukala jsem a slyšela ,,Dále,,

"Dobrý den,,řekla jsem přikrčeným hlasem a zavřela za sebou dveře. ,,Pan Collins už vás očekává,,usmála se na mě jeho sekretářka a stoupla si.Došla ke dveřím za kterými byl pan Collins a otevřela je. ,,Slečna Davison už je tu,,oznámila mu a odešla. "dobrý den,,řekla jsem sebejistě a natáhla k němu ruku kterou boužel ignoroval, cítila jsem se trapně.

Stáhla jsem ruku k sobě a on ke mě vzhlédl, vypadal přísně.Ty jeho čokoládové až černé oči mě děsili. ,,Jdete pozdě o dvě minuty a to já nemám rád,,zabručel a podal mi složku nějakých papírů.

,,Takže, jelikož nemám zrovna moc času protože za sedm minut začíná schůzka, zkrátím to. ,,Přiřadíme vás ke skupině 5sos, jako stylistku protože jsem si prohlížel vaše úspěchy ve škole které jsou výborné. ,,Mám ale podmínku,,řekl a podíval se na mě vážně. "Ano?,,pípla jsem vystrašeně. ,,Nesmíte mít ze skupiny s nikým vztah.Jestli vás uvidím že se s nějakým členem 5sos líbáte, tak rovnou letíte od suď ano?,,zeptal se a já přikývla. ,,Potom je tu vaše oblečení.Jelikož jsou to mladí a bláznivý kluci, tohle nosit můžete i když se to na pohovor zrovna moc nehodí,,zamračil se a já trošku zčervenala. "Já vím, moc se omlou.... ,,Bla bla bla,,přerušil mě. ,,Stačí tu už jen váš podpis a je to.Klukům začíná dnes turné takže pracujete ode dneška....

Ještě jsme se bavili o mém platu a potom jsem už mohla jít, jsem ráda že nejsem jeho sekretářka....

----------------------------------------------------

Hi! V dnešním díle byl Calum ale v tom dalším už budou všichni :333

--Hemmo--

❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Where stories live. Discover now