10.část

345 48 9
                                    

S Pav jsme se zvedli a šli do obyváku.Viděli jsme modrovlasou holku která se objímala a líbala s Mikem.Viděla jsem Pavlin naštvaný obličej. ,,Ahoj Pav!,,usmála se na ni a objala ji. ,,Ahoj Adel,,usmála se falešně Pav a já je jen v tichosti sledovala.

Když se Adel odtáhla, směřila svůj pohled na mě. ,,Ahoj jsem Adel a ty?,,usmála se na mě a upravila si pramínek svých modrých vlasů za ucho. "Lily,,zašeptala jsem a ona jen pokývala hlavou.Pav odešla dozadu a já šla za ní. ,,Já ji nesnáším,,zavzlykala a já ji objala. "Pav...je mi to líto,,řekla jsem a hladila ji po zádech.

Po deseti minutách jsme se obě dvě vrátili za ostatními. ,,Jste v pohodě?,,přišel k nám Ash a my přikývli. ,,Holky, říkali jsme si že by jsme mohli zajít večer třeba do restaurace, co vy na to?,,zeptal se nás Mike. "Já bych šla,,uculila jsem se. ,,Já...já...ještě nevím,,zašeptala Pav a sedla si na gauč. ,,Holky nezašli by jste semnou do obchoďáku?, aspoň se s tebou seznámím a užijeme si den,,zářivě se na nás usmála Adel a já se podívala na Pav. "Jasně, klidně půjdem, dej nám minutku,,řekla jsem a vzala Pav za ruku.Šli jsme od nich trochu dál zatím co se kluci začali bavit s Adel.

"Pav, to je skvělá příležitost!,,zašeptala jsem a uculovala se. ,,Jak to myslíš?,,zmateně se na mě podívala. "Bude to vůči Adel hnusné ale ty ji zkusíš přebrat Mika, dneska na té večeři zazáříš,,usmála jsem se na ni povzbudivě a ona se začala taky usmívat. ,,V tom obchoďáku...pomohla by si mi koupit nějaká šaty na večer?, nic ve svém šatníku takového nemám a jestli mám zazářit tak musím i nějak vypadat,,řekla a já s radostí přikývla.

Vzali jsme si kabelky a dali do nich mobili a peněženky.Jeli jsme taxíkem do největšího obchoďáku co tu byl a vystoupili z taxíku.Všichni se na nás dívali a fotili si nás.S holkama jsme vešli do našeho království a šli do různých obchodů.Sledovala jsem Adel co si kupuje a radila Pav jaké šaty a boty si má koupit.

Vybrala jsem jí krásné krajkované šaty ke kolenům.Byli jemně růžové a nádherné.Koupila jsem jí k tomu lodičky a nějaké doplňky.

,,Holky nezajdem na starbucks?,,zeptala se unaveně Adel. "Jasně proč ne?,,Usmála jsem se a podívala se na Pav která jen v tichosti přikývla.

Všechny jsme drželi aspoň čtyři tašky s oblečením a sedli si ke stolu.Pav nám šla pro pití a já zůstala s Adel u stolu sama. ,,Ty si někdo z rodiny?,,zeptala se mě a upřeně se na mě dívala. "Ne, jsem jejich stylistka,,Usmála jsem se na ni. ,,Aha,,pípla potichu a ťukala prstama do stolu. "Jak dlouho s Mikem chodíte?,,změnila jsem téma na něco jiného. ,,Rok a půl,,uculila se a skousla si ret. "Tak dlouho?!?,,vykulila jsem na ni oči. ,,Jo...Mike je hrozně sexy,,uculovala se a červenala se.

Ke stolu přišla Pav a podala nám naše pití. ,,O čem se bavíte?,,Usmála se jemně Pav a podívala se na nás. ,,O mě a Mikovi,,zašeptala Adel a dívala se jinam. ,,Ehm...aha,,řekla nepříjemně Pav a odešla na záchody....

---------------------------------------------------
Hi! paju2002 už brzy se dočkáš :DD
--Hemmo--

❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Kde žijí příběhy. Začni objevovat