14.část

319 41 7
                                    

Pohled Lily:

Probudila jsem se na lavičce.Ano.Spala jsem v parku na lavičce protože jsem měla problém se vrátit do tour busu kde bude Luke, Pav a Adel.Jenže tam musím pro prášky a oblečení.

Vstala jsem a protáhla se.Lidi chodili okolo a dívali se na mě jak na odpad.Šla jsem cestou k tour busu a viděla Luka s nějakou holkou...myslela jsem že je to fanynka ale....když se začali líbat...tak už to asi fanynka nebyla.

Stála jsem na místě s pusou dokořán.Když si mě všiml tak se sekl. "Luku?,,naznačila jsem rty a nechala slzu stéct.Šel rychle ke mě a zastavil se těsně předemnou. ,,Lily já ti to vysvětlím!,,řekl a šlo vidět jak začíná panikařit. "Mě nemusíš nic vysvětlovat...přeju vám to,,zašeptala jsem ale na konci se mi zlomil hlas.

Utekla jsem do tour busu ale zastavila se.Všude byli balonky a hudba na hlas...kdo má narozeniny? Šla jsem do kuchyně kde byl Cal a popíjel vodu.Na hlavě měl narozeninovou čepku. ,,Lily!,,uculil se a položil skleničku.Šel ke mě a objal mě. ,,Moc si mi chyběla,,zašeptal a políbil mě do vlasů. "Vždyť jsem byla jen jednu noc pryč,,šeptla jsem a podívala se mu do očí. ,,Ale kdo to má s nima vydržet?,,nechápavě se na mě podíval a pokýval hlavu k obyváku. "Kdo má vůbec narozeniny?,,usmála jsem se jemně a setřela si slzy. ,,Adel,,zašeptal otráveně.Uchechtla jsem se ale cítila slzy v očích. ,,Adel se s Mikem muchluje, Luke se s nějakou holkou taky líbá, Pav popíjí víno a tančí a já tu čekám až příjdeš,,zašeptal a pohladil mě po tváři.Ucukla jsem a sklopila pohled. ,,Co se stalo princezno??,,zašeptal a zvedl mi bradu. "Proč mi takhle říkáš?, vždyť spolu ani nechodíme,,zašeptala jsem a odtáhla se. ,,Promiň já...mám tě moc rád a chci aby si byla šťastná ale ty pořád brečíš a já pořád neznám důvod,,řekl a otočil se ke mě zády. "Je to kvůli Lukovi...,,řekla jsem a čekala na jeho reakci.

Otočil se ke mě. ,,Vždyť si říkala že mezi vámi nic není,,řekl ublíženě. "Taky že není, jsme jen přátelé ale vyznal mi lásku a teď se líbá s nějakou holkou,,zavzlykala jsem. ,,Ale proč si z toho smutná když ho nemiluješ?,, "J-já...ublížilo mi že mi řekl jak mě miluje a druhý den se líbá s jinou,,šeptla jsem.

Já ho miluju ale už nemůžu ubližovat lidem.Kdybych Calovi řekla že ho miluju, byl by z toho smutný.A Lukovi už na mě stejně nezáleží takže....asi tak.

Pohled Adel:

,,Zlato moc ti to sluší,,uculil se Mikey a já si skousla ret. "Děkuju,,uculila jsem se a dlouze ho políbila.Hladil mě po bocích a dával polibky do vlasů. ,,Nechtěla bys........,,šeptal mi do ucha něco...co se mi líbilo.Přikývla jsem a šli jsme k němu do postele.

Pohled Pav:

Tancovala jsem a byla v náladě díky červenému vínu. "Hej Adel nechc-....kam zmizela?,,nechápavě jsem se porozhlédla po obyváku a uslyšela vzdechy.Najednou jako by všechen alkohol ze mě vyprchal.Pustila jsem skleničku který se rozbila o zem na milion střepů.Jako kdyby všechny střepy byli mé srdce.Rozpadné na milion kousků...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi Penguins! Dneska přidím ještě jeden díl!!

Jinak všechno nejlepší Adel, ten to díl je pro tebe :*

--Hemmo--


❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Where stories live. Discover now