8.část

352 39 3
                                    

Ráno jsem se probudila a měla pocit jako kdyby na mě pořád někdo koukal.Rozespale jsem otevřela oči a zívla si.Cukla jsem sebou když jsem před sebou viděla Luka který se uculuje jako sluníčko a zírá na mě.

,,Růženka se nám probudila?,,nadzvedl obočí ale na tváři měl pořád ten jeho krásný a obviklý úsměv.Trošku jsem se začervenala a usmála se. "Kde teď jsme?,,zašeptala jsem a protáhla se, jak si mi nedošlo že pořád ležím v jeho posteli a jsem natisklá na jeho tučňákovi... ,,Jsme zatím v Německu kde máme dvakrát vystoupit,, zašeptal ale pořád se na mě díval jeho modrými očkami ve kterých jsem se doslova topila. "Proč se na mě pořád tak díváš?,,zašeptala jsem a naklonila se k němu. ,,Jak?,nadzvedl obočí a na tváři měl pobavený úsměv.Byla jsem z jeho pohledu v rozpacích. "Tak zvláštně...nevím jak to popsat,,řekla jsem a nevěděla jak mu to naznačit. ,,Radši nemluv a pojď snídat,,zašeptal a někam odešel.

Ten kluk mě vážně jednou zabije...no...trochu špatné přirovnání k tomu co jsem udělala já a nikdy si neodpustím.Je to tak zvláštní být blízko někoho...koho by jste nejraději políbili ale nesmíte.Tak moc mi chybí ale vlastně si uvědomuju že jeho a moje rozhodnutí o dítěti bylo špatné...ale co nadělám?

Vstala jsem z jeho vyhřáté postele a uviděla Calumův pohled. "Děje se něco?,,zašeptala jsem. ,,Ne jen...večer když si spala...ze spaní si křičela...celkem mě to děsilo...jsi v pořádku??,,optal se mě starostlivě a já ztuhla. "Cože jsem dělala?!?,,zeptala jsem se abych se přesvědčila o tom...co mi právě řekl. ,,No křičela si ze spaní,,zopakoval. "Ehm...co přesně?,,zeptala jsem se trochu vyděšeně. ,,No...něco jakože nechte ho být, sakra udělej něco a zabil si mou duši,,řekl trochu zvláštním tonem hlasu a já myslela že je to je jen špatný sen. "Panebože,,zašeptala jsem a zakryla si pusu.

Běžela jsem skoro přes celý autobus a vyběhla z autobusu.Sice jsem to tu neznala ale musím ho najít.Běžela jsem do centra a našla ho.Otevřela jsem dveře a vstoupila do chodby která byla skoro plná židliček na kterých seděli lidé.Sedla jsem si taky na jednu z židliček a nadechla se.

Právě jsem v budově kde jsou lidé kteří mají nějaký problém...a proto jsem tu i já.Šla jsem do centra abych našla psychologa, snad bude umět anglicky.Já se potřebuju někomu vyzpovídat a potřebuju poradit.

Seděla jsem tu asi půl hodiny a potom se otevřeli dveře ve kterých stála mladá žena, psycholožka. "Dobrý den,,usmála jsem se na ni jemně a ona asi pochopila že nejsem odtuď.

Pozvala mě dovnitř a já si sedla na židli. ,,Jméno?,,usmála se na mě. "Mary,,zašeptala jsem. ,,Takže Mary co tě trápí?,, "Já..křičím ze spaní různé věci...nahání to mím přátelům hrůzu a mě popravdě taky,,zašeptala jsem a sklopila pohled na svoje ruce v klíně.Nemohla jsem jí říct že jsem zabila dítě...nebo mohla...ale nechtěla, trochu jsem svůj problém upravila. ,,A jaké přesně věty si křičela?,,zeptala se a zapisovala si to do své karty. "Já...tohle, zabil si mou duši, udělej něco, no prostě něco takového...jestli mě tedy chápete. ,,Když se tě budu ptát na otázky tak tvůj problém poznám víc,,usmála se jemně a zavrtěla se v křesle. ,,Takže...pomatuješ si na to nebo...nezažila si něco takového v minulosti?,,zeptala se. "Nepamatuju si to, nezdál se mi žádný sen, řekl mi to kamarád dneska ráno.Když jsem byla malá tak jsem zažila smrt své sestry a ...hodně dlouho jsem se s tím nemohla smířit,, ,,To je pochopitelné, nejste teďka nějak moc ve stresu?,, "Ne...teda...možná trošku...trošku víc,,skousla jsem si ret a podívala se na ni. ,,Hm dobře a...
---------------------------------------------------

Hi Penguins! :333 zítra se v díle objeví dvě nové postavy! Tak se můžete těšit protože díky nim, se začne všechno měnit pro Mary.Bude to pro ni dobré nebo zlé? to se zítra dozvíte ;)

--Hemmo--

❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Where stories live. Discover now