9.část

366 47 8
                                    

Uběhl už týden od toho co jsem byla u psychologa.Měla jsem pocit jako kdyby byl někdo komu se můžu svěřit a ona to nikomu neřekne.Že mi naslouchá a chápe mě...jenže je to její práce.

Dneska jsme v Amsterdamu, tam jsem vždycky chtěla.Nikdy jsem nevěřila že se tam podívám.Když jsem chodila s Lukem tak jsem moc nejezdila s nimi na tour.

Seděla jsem na posteli a viděla od suď do obyváku. ,,Jó!,,zařval Mike a dělal vítězný taneček, popravdě jeho zadek vypadal sexy.

Vstala jsem a šla za nimi do obyváku. "Co se děje?,,usmála jsem se a podívala se na všechny.Seděli u Xboxu a Calum ho vražedným pohledem ''zabíjel''. ,,Já jsem vyhrál, já jsem vyhrál!,,uculoval se a tančil. ,,Za to, ti neobjednám pizzu a seberu ti mobil aby sis ji nemohl objednat a zamknu autobus aby ses nikam nedostal!,,zasmál se škodolibě Cal a Mike se sekl. ,,to bys neudělal Calume Thomasi Hoode!,,ukázal na něj prstem. ,,Ale jo, udělal,,řekl a vzal mu mobil.Běžel jako opice do koupelny a zamkl se tam.

,,Hele...kdy ti přijede Adel?,,zeptal se Mika Luke a já si k nim sedla. "Kdo je Adel?,,nakrčila jsem obočí. ,,Adel je Mikova holka,,zašeptal Luke a já jen pokývala hlavou. ,,Je sladká...a její modrý vlasy...boží,,rozplýval se Mikey a já se uculila.Šlo vidět že jí vážně miluje.

,,Hele...a kdy přijede Pav?, dneska ne?,,zeptal se zase Luke. ,,Dneska!!,,zakřičel Ash v kuchyni.  "Kdo je Pav?,,zeptala jsem se nechápavě.  ,,Pav je naše kosmetička a je jediná, která mi umí udělat nejlepší
vlasy!, všichni mi dělají nějakou....já ani nevím co mi na té hlavě vytváří!,,vztekal se Luke a já se zasmála. "Aha...no...a...přijede ještě někdo?,,zeptala jsem se a všichni zakroutila hlavou že ne. "Dobře,,usmála jsem se a vstala.

Šla jsem k postelím a převlékla se do šedých tepláků a černého tílka s vínovou mikinou.Lehla jsem si do postele a dala si mobil na nabíječku.

Projela jsem rychle Twitter a Fb, ale sekla se.Já se přece nemůžu na Fb a Twitteru přejmenovat.Všem by to přišlo divný ale co mám dělat aby mě kluci neodhalili?

Najednou jsem slyšela jásání a výkřiky.Rychle jsem vstala a běžela do obyváku.

Viděla jsem blondýnku asi v mém věku s modrýma očima, tohle asi bude ta jejich kosmetička protože Mikey říkal že má jeho holka modrý vlasy.

,,Pav nám přijela, Pav nám přijela, Pav nám přijela,,tleskal a jásal Luke a ostatní se k němu přidali. ,,Co se děje?,,zmateně přišel Calum z koupelny. "Přijela vám Pav,,uchechtla jsem se nad zmateným Calumem ale potom se uculil.

,,Ahoj, jsem Pav,,usmála se na mě zářivě blondýnka a já ji úsměv opětovala. "Já M-Lily,,řekla jsem v rozpacích, málem jsem se prořekla. ,,Půjdeš semnou dozadu?, potřebovala bych pomoct s vybalováním,,uculila se na mě a já přikývla.

Šli jsme dozadu a ona si začala vybalovat věci.Pomohla jsem jí a u toho jsme si povídali. "Ty znáš tu Adel?,,zeptala jsem se Pav. ,,Jo,,posmutněla Pav a sedla si na postel. "Co se stalo?,,podívala jsem se na ni a přestala vybalovat. ,,Chodí s Mikem...no...a mě se Mike líbí,,zašeptala a sklopila pohled. "Vážně?,,překvapeně jsem se na ni podívala. ,,Jo...ale on má Adel a já budu vždycky jen jeho kamarádka.Víš...líbil se mi Luke ale...měl holku a potom se hodně změnil...a teď se mi líbí Mike ale ten má taky holku,,povzdechla si. "To je mi líto Pav,,zašeptala jsem a sedla si vedle ní. ,,A co ty?, máš někoho nebo se ti někdo líbí?,,nadzvedla obočí a jemně se usmála. "Luke,,uculila jsem se a zčervenala. ,,Jo tak Lukey jo?,,zasmála se a já s ní, najednou jsme ale zase uslyšeli nějaké výkřiky...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi Penguins!! :33 Lásky moje, překecali jste mě a tady máte další díl :33

Jaký máte názor na tenhle příběh?, líbí se vám nebo je to o ničem?

Snad se vám to líbilo a děkuji za votes a komentáře :333

--Hemmo--

❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Where stories live. Discover now