Wattpading...

310 19 2
                                    

Hi Guys! Já vím, měla bych spíš sem přidávat díly než pořád psát o Wattpadingu ale prosím, přečtěte si to...

Celý den nad tím přemýšlím a nemůžu spát, proto tohle taky píšu ve 2:38 ráno.

Nechci po vás aby jste byli nějací sponzoři a dávali mi peníze na Wattpading TO NECHCI!!!!!!!! Já bych jen chtěla, jestli by jste to nesdíleli nebo neposílali odkazy různým spisovatelům nebo tak.Já vím že už existuje něco jako Wattcon nebo jak se to píše ale chtěla bych aby byl Wattpading akce kterou by aspoň někdo znal.

Nechci aby to bylo něco jako Youtubering ale bylo by to super.Chtěla bych to nějak s vaší pomocí vytvořit aby se to dělalo jak v Olomouci, Praze, Brně, Ostravě...nebo nějakých menších městech.Ale potřebuju k tomu i vaši pomoc! Kdyby jste třeba věděli a dokázali zařídit místo kde by se to mohlo konat a říct mi to o tom.

Dělám to pro sebe ale hlavně pro VÁS.Chci aby jste si to užily tak jako já a aby jste z toho měli zážitky.Nechci aby jste něco platili nebo museli dojíždět nějakou šílenou dálku jen aby jste se mohli zúčastnit.

Vím že se tohle někomu zdá jako kravina ale mě ne.Dělám to pro vás aby jsme se mohli všechny aspoň jednou potkat a povídat si...

Byla bych ráda kdyby jste o tom někomu řekli, třeba dalším spisovatelům Wattpadu nebo aspoň popřemýšleli kde by se to dalo udělat a napsat mi kde bydlíte nebo kde by vám vyhovovalo aby se to pořádalo...

Věřím že to společně zvládneme lidi...jen se musíte zapojit a něco proto udělat <3

--Hemmo--

❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Kde žijí příběhy. Začni objevovat