25.část

279 35 6
                                    

Přijela jsem rychle domů a vešla do domu.Všude byli rozházené věci a vystrašená Pav která seděla na gauči a vše pozorovala.

"Pav co se děje?!?,,vykřikla jsem zmateně a sedla si k ní. ,,Já nevím...nechtějí mi nic říct!,,vyjekla.

Stoupla jsem si a šla k jednomu z těch chlapů. "Můžete mi říct co laskavě děláte v mém domě s mími věcmi?!?,,zakřičela jsem a on mi ukázal jeho průkaz FBI. ,,Máme příkaz k prohlídce protože v domě je jedna věc která to tu může vyhodit do vzduchu!,,křikl. "Myslíte bombu?,,zeptala jsem se nechápavě. ,,Ano bombu jenže ta bomba je v něčem aby jsme ji nepoznali!,, "a jak víte že je zrovna tady?,, "to nesmíte vědět, vy dvě musíte okamžitě z domu!,,křikl a já běžela pro Pav a řekla ji ať jde před dům k policii.

Nemohli ji najít a proto se rozhodli dům zničit.Všichni jsme stáli před domem a čekali až zmáčkne tlačítko a dům vybouchne.

Vzpoměla jsem si ale že v domě je jedna kterou potřebuju.Rozběhla jsem se do domu a slyšela křik ať se vrátím....a potom velkou ránu a tmu...

Probudila jsem se v nemocnici kde pípali různé přístroje a opatrně si sedla.Nikdo v pokoji nebyl a já se chytla za hlavu...strašně mě bolela.

Moje hlava byla obvázaná a nohu jsem měla v sádře.Na rukou jsem měla hrozně moc škrábanců a jizev...

Do pokoje vešla Pav a přiběhla k mojí posteli. ,,Mary co tě to proboha napadlo se do toho domu vrátit?!?, vždyť si mohla umřít!,,brečela a sedla si vedle mě. "Potřebovala jsem jednu věc,,šeptla jsem a držela se za hlavu. ,,Luke měl o tobě hrozný strach a kluci s Adel taky!...máš otřes mozku a taky...,,odmlčela se a poškrábala se na zátylku. "A taky?,,zeptala jsem se. ,,Museli tě ostříhat aby ti mohli udělat stehy protože jsi v hlavě měla střepy takže nemáš vlasy,,šeptla a pohladila mě po ruce. "Cože?!?, Panebože...ukaž mi mobil!,,křikla jsem a ona mi ho podala.

Najela jsem na foťák a přepla to na přední kameru. "Panebože...jsem zrůda...jsem tak ošklivá,,zavzylala jsem. ,,Nejsi zlato, vlasy tě nedělají krásnou,,zašeptala. "Jenže Luke se za mě bude stydět!,,rozbrečela jsem se. ,,měla by si být ráda že si to přežila a né tady brečet kvůli vlasům!,,okřikla mě a odešla.

Měla pravdu...chovám se už jak nějaká barbie.

Celý den jsem ležela v posteli a brečela.Nikdo už nepřišel a mě tu bylo smutno...

---------------------------------------------------

Hi! Kratší já vím:(

--Hemmo--

❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang