16.část

320 40 4
                                    

Luke vstoupil do tour busu a jeho oči zabloudili hned ke mě.Zůstal stát na tom samém místě a pozoroval mě.Jeho pohled mi byl nepříjemný...jako kdyby se jeho oči do mě vpíjeli a byl ve mě jaký-si oheň který byl v celém mém těle.

Moje kůže byla rozpálená a dech se mi zrychlil.Potili se mi ruce a bylo ticho...jako kdyby jsme existovali jen my dva.

Ani nemrkl a pořád se na mě díval.Chtěla jsem se ho zeptat co se děje ale mé rty nereagovali...jen se chvěli.Cítila jsem jak byli vysušené a popraskané.

Jeho pohled mě hypnotizoval ale já se zase jakoby probudila.V jeho očích jsem se doslava topila...až mě stáhli na dno....

Odvrátil pohled a zmizel v koupelně.Bylo to tak divné.

Pohled Luka:
Ani já sám jsem nevěděl co se to dělo.Jako kdybych byl na okamžik hvězda uprostřed vesmíru a její oči byli slunce.V ten moment mnou projela husina a takový divný pocit.

Zakroutil jsem nad tím hlavou a opláchla si studenou vodou obličej.Podíval jsem se na sebe do zrcadla a ztuhl.Za sebou jsem viděl jakou si postavu....

Bylo to dívka...byla blondýnka a její oči byli krvavé.Rychle jsem se otočil ale tam nikdo...asi už blouzním.Zavřel jsem nachvíli oči a ponořil hlavu do umyvadla plného vody.Nevím kde se ta voda v tom umyvadle objevila ale v ten moment jsem nad tím nepřemýšlel.

Přemýšlel jsem nad různými myšlenkami ale hlavně nad tou dívkou co jsem viděl...byla jak z hororu.Cítil jsme dotek na mém rameni a rychle vytáhl hlavu z vody a otočil ....oddechl jsem si když jsem viděl Ashe. "Vyděsil si mě,,zakašlal jsem. ,,to zpíš ty mě,,řekl vystrašeně.  "Co tu děláš?,,zeptal jsem se ho a ručníkem si utřel obličej. ,,Chtěl jsem se jít osprchovat ale slyšel jsem hlasy.Zaklepal jsem ale nikdo se najednou neozval a já otevřel dveře a viděl tě....s kým si to mluvit?,,zeptal se a nakrčil obočí. "Já jsem neml-jo já jsem telefonoval s Feldym,,zalhal jsem a falešně se usmál. ,,Zdálo se mi že jsem slyšel holčičí hlas...,,zamyslí se a pak odejde.

Měl jsem popravdě strach.Ash slyšel nějakou holku a první která mě napadla byla ta kterou jsem viděl v zrcadle...

Pohled Lily:

Seděla jsem v obyváku a řidič oznámil že jsme už u hotelu.Vstala jsem a šla pro svůj kufr s věcma.Prošla jsem kolem postelí a viděla Pav která si četla...teda "četla" protože měla tu knížku obráceně.Pokrčila jsem rameny a vzala si kufr.Šla jsem do hotelu a cestou viděla paparazzi kteří mě vyfotili a kluky zamnou taky.

Všichni jsme se setkali u recepce kde jsme si vyzvedli klíče a výtahem jeli až úplně nahoru.Zastavili jsme se před pokoji a oni se začali domlouvat s kým budou mít pokoj....já jen čekala kdo na mě zbyde.

Luke chtěl být s Ashem, Mike s Calem a holky spolu.

Přišel k nám bodyguard a řekl že musím mít pokoj s holkama aby to
vycházelo a já jen protočila očima a šla s nima do pokoje...

Pohled Luka:
Šel jsem se osprchovat.Zapl jsem si sprchu a umyl si tělo a vlasy.Vypl jsem vodu a obmotal okolo svého pasu ručník.

Stoupl jsem si před zrcadlo a sušit si vlasy.Najednou jsem ji ale zase spatřil a cítil bolest v hlavě. ,,Já už nikdy nezmizím,,šeptala pořád dokola. "Vypadni z mé hlavy!!,,zařval jsem a zhodil z umyvadla všechny ručníky a mýdla...

--------------------------------------------------

Hi smradi! :D tady máte trochu psycho Luka ;)

--Hemmo--

❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Kde žijí příběhy. Začni objevovat