7.část

387 44 6
                                    

Probudila jsem se v nemocničním pokoji kde pípali přístroje které kontrolovali mé tělo. "Co se stalo?,,zašeptala jsem ale neotevřela oči.  ,,už je vzhůru,,zašeptal...Ash?  ,,Lily slyšíš mě?,,zašeptal  Calum a já otevřela oči.

Viděla jsem rozmazaně ale potom zaostřila a viděla kluky. "Co se stalo?,,zašeptala jsem bolestně.Neměla jsem vůbec chuť mluvit.Mé rty byli vyschlé a popraskané.Možná jsem i cítila krev která stékala po mé bradě...nebo se mi to jen zdá?....nevím....

,,Popravdě ani nevím.Byla jsi semnou v "obyváku" a začala se potit a třepat se....no a potom si utekla do koupelny kde jsi byla hodinu a my tě potom odemkli a viděli že jsi úplně mimo,,řekl smutně Mikey a sklopil pohled. "Počkat...ale co tour?,,vyjekla jsem  a sedla si....ale to jsem neměla dělat protože se mi zamotala trochu hlava a píchlo mě v zádech. ,,Koncert jsme odložili na zítřek, doktoři říkali že by jsi už mohla dneska odejít, takže v pohodě,,usmál se Ash a já si oddechla. "A vy...vy už jste řekli o mě fanynkám?, určitě mě za ten koncert budou nenávidět,,povzdechla jsem si a flustrovaně si prohrábla vlasy. ,,Neboj se....neřekli a i kdyby, máme tě rádi a pokuď si na tebe fanynky nezvyknou tak to mají blbý,,uchechtl se Ash a já pohledem zabloudila k Lukovi který seděl naproti mě v křesle a bedlivě mě pozoroval.

Dívali jsme se na sebe asi pět minut zatím co Ash něco žvanil s koncertama.Popravdě se mi ani nechce věřit v to, že mě nepoznal....ale nechci aby tu vyváděl takže jsem vlastně ráda.Odvrátila jsem pohled a podívala se na Ashe který se něčemu smál s klukama.

Porozhlédla jsem se po pokoji a nenápadně se podívala na Luka...ale zase se na mě díval.Sklopila jsem pohled a dívala se na svoje prsty položené v klíně.Byl mi jeho pohled nepříjemný nebo naopak příjemný?

Kluci tu byli asi ještě půl hodiny a potom jsme společně odešli do tour busu.

Lehla jsem si do postele a zavřela oči...potřebovala jsem si odpočinout. ,,Ehm....tohle je moje postel,,zašeptal někdo blízko u mého ucha až mnou projela husina.Otevřela jsem rychle oči a viděla Luka který má úsměv na tváři.

"Já, p-promiň,,zakoktala jsem a zvedla se. ,,to je v pohodě...klidně lež,,zašeptal tajemně a odešel.Co to bylo? Poslední dobou je zvláštní...tohle mi řekl Cal a já musím souhlasit, je takový tajnůstkář.

Lehla jsem si tedy zpátky a viděla jeho tučňáka kterého jsem mu dala k výročí.On ho pořád má...

Vzala jsem ho a přitulila k sobě.Zavřela jsem oči ale ještě předtím než jsem šla spát jsem vstala a šla hledat mou tašku ve které jsem měla prášky na zklidnění.

,,Miku nevíš kde mám prosím tě tašku?,,zeptala jsem se ho s jemným úsměvem na rtech když procházel okolo. ,,Myslím že je v obyváku,,řekl a úsměv mi oplatil. "Díky,,pípla jsem a šla do obyváku, vážně tam byla.

Vzala jsem ji a vrátila se k postelím.Vytáhla jsem tři prášky a spolkla je.Vrátila jsem krabičku do tašky a tašku dala pod postel.

Lehla jsem si na postel a přitulila k sobě tučňáčka.Zavřela jsem oči a vydechla....
--------------------------------------------------

Hi! Jsem nemocná :((( takže budu asi přidávat díly častěji!! :D

Jinak dneska přidám další díl k Hope 3 :33

--Hemmo--

❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Место, где живут истории. Откройте их для себя