22.část

285 31 2
                                    

Po týdnu mě pustili domů...ale já byla pořád myšlenkami jinde.Pořád pro kluky pracuji a dneska mi přišla sms od Ashe že si chcou semnou všichni promluvit...včetně holek a Luka.

Připravila jsem se na hotelu a šla do jejich autobusu.Měla jsem strašný strach...co semnou chtějí řešit?, Bojím se...

Otevřela jsem dveře a viděla je všechny sedět na zemi v kolečku.Všichni si mě všimli a já byla nervozní ještě víc.Šla jsem k nim a sedla si do kolečka.Všichni se na mě dívali ale nikdo nepromluvil.

"Co se děje?,,šeptla jsem s odvahou po pár minutách ticha. ,,Chtěli....chtěli by jsme se tě na něco zeptat a vyřešit tu situaci s Lukem,,odpověděl Calum. "To co je a co bylo je jenom mezi mnou a Lukem,,řekla jsem a vstala. ,,Ježiš nechovej se jako malá Lily...teda vlastně Mary,,řekla Adel a já sklopila pohled. "Prostě mi je nepříjemné před váma všema řešit moje problémy s Lukem...to je vše,,zašeptala jsem a odešla se slzami v očích do koupelny.

Podívala jsem se na sebe do zrcadla a první slovo co mě napadlo bylo podvodnice.To jsem přesně já a stydím se za sebe...za celý svůj život. ,,Mary?,,zaklepala na dveře Pav a šla ke mě. ,,Jsi v pohodě?,,usmála se na mě jemně. "Co myslíš?,,zašeptala jsem a podívala se jinam. ,,Jo promiň...to byla asi hodně blbá otázka,,uchechtla se a sklopila pohled. "Pav?,,zavzlykala jsem a podívala se na ni. ,,Ano?,,zvedla ke mě pohled a jemně se usmála. "Můžu tě obejmout?,,zavzlykala jsem a rozbrečela se. ,,Pojď sem,,podívala se na mě smutně a nastavila náruč.

Objala jsem ji a brečela.Bylo mi ze všeho na  nic.Všichni se na mě zlobili a to jsem v tomhle období zrovna nepotřebovala. ,,Půjdeme někam do kavárny a promluvíme si jen my dvě?,,podívala se na mě se starostlivým pohledem a já přikývla. "Děkuju Pav,,zavzlykala jsem a utřela si slzy.

Šli jsme v dešti do nejbližší kavárny a sedli si.Objednala jsem si bylinkový čaj s mafinem a Pav čokoládu s mafinem. "Pav moc děkuju...já....mám teď hrozné období a když si uvědomím co vše jsem způsobila...je mi ještě hůř,,zašeptala jsem a podívala se na ni. ,,Já to chápu a i když vím co jsi udělala....mám tě moc ráda a to se nezmění, jsi moje nejlepší kamarádka i když jsme se k sobě nechovalo zrovna hezky,,řekla a já s ní musela souhlasit. "Moc děkuju Pav, mám tě strašně moc ráda,,usmála jsem se..

Dlouho jsme si povídali a potom šli domů.Lehla jsem si hned do postele a přemýšlela...

Jen ona mi rozumí a potom všem i odpustila.Strašně mě ale štvou ostatní že se cpou mezi nás...mezi mě a Luka....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi! Já vím, strašně krátká část ale stíhám vše tak tak a musela jsem si nachvilku udělat čas na ten to díl abych ho napsala :((

--Hemmo--


❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Kde žijí příběhy. Začni objevovat