3.část

503 51 10
                                    

Celý večer počítám měsíce, týdny, dny, hodiny, minuty a sekundy za jak dlouho mě pustí.Tohle je vězeňská psychiatrie s otravnými kamerovými systémi v pokojích a na chodbách.

Není tu skoro žádné soukromí ale už jsem si zvykla.Doktoři, tedy psychiatři mi zdělili zprávu že ze spaní sedím na posteli natočená k jednomu rohu pokoje a šeptám latinsky strašidelná slova.Neumím latinsky a ani nechci.Je divné se tohle dozvědět.Nic nedává smysl, vůbec nic.

Právě teď sedím v jednom rohu pokoje a prohlížím si každý detail pokoje.Je tak prázdný a chladný.Už chci pryč...už jen dva měsíce a pustí mě...pustí mě na svobodu.

O dva měsíce později:
Konečně je to tu.Všechny moje věci jsem měla v tašce, bylo to hlavně oblečení a kožený deník.

Vrátili mi mobil, klíče a občanku s penězmi které jsem měla v peněžence.

Vyšla jsem z psychiatrie a zastavila se.Po třích rokách opět cítím čerství vzduch a vidím normální lidi.Už si skoro ani nepomatuju cestu domů a do města.

Přivolala jsem si taxíka a nadiktovala mu adresu mého domu, May 31.

Taxík zastavil před mím malým, útulným domem a já mu podala peníze.Vystoupila jsem a odemkla dveře od domu.

Byl tak prázdný, bez života.Rozsvítila jsem světla a nadechla se.

Celý den jsem si třídila oblečení, uklízela a hledala nějakou práci.Měla jsem dost peněz takže jsem si teď zaplatila vodu, wifi a další potřebné věci.

V novinách jsem našla nějakou práci u managementu a řekla si proč ne? Ale nejdřív si jdu něco koupit na jídlo a na sebe.
--

Obchoďák byl přecpaný lidmi, lidmi které jsem od pohledu znala a oni mě taky, ale radši odvrátili pohled.

Šla jsem do Gatu kde jsem si koupila dvoje šortky a šest triček.To samé v New Yourkru kde jsem si koupila džíny, šaty, sukně, mikiny, svetry, beany a vak na záda.

Celý den jsem nakupovala od spodního prádla až po boty.Teď už jenom zbývalo jídlo.Koupila jsem nějakou zeleninu, ovoce, pečivo, maso a taky samé důležité ingredience k vaření.

Všechno jsem to naskládala do svého malého, černého bmw a odjela domů...

--

Probudili mě sluneční paprsky, už je zase ráno.Vylezla jsem z postele a šla se rovnou osprchovat.Oblékla jsem se do černého spodního prádla, šortek těsně pod zadeček a trička do půlky pasu.Vyčistila jsem si zuby a namalovala se.Přemýšlela jsem co s vlasy, nakulmovat nebo vyžehlit?

Rozhodla jsem si je nakulmovat ale nesnesla to hrobové ticho.Zapla jsem si MTV a slyšela známou kapelu, 5sos.

Zarazila jsem se a pomalu si sedla na postel.Hráli She looks so perfect.Luke se strašně změnil, občas přemýšlím jestli na mě nezapoměl.

Radši jsem to vypla a nakulmovala si vlasy.Nasnídala jsem se a obula si bílé conversky.

Vyběhla jsem z domu a běžela do budovy kde se hledá stylistka.Byla to obrovská budova managementu.

Vešla jsem a cítila se trapně.Všichni byli v oblekách a holky v sukních s botama na vysokém podpatku.Já byla v šortkách s converskama na nohách.

Šla jsem hodně dlouhou chodbou až jsem došla k recepci kde si mě brunetka přeměřila pohledem. ,,Ehm...potřebujete něco?,,zeptala se mě a nadzvedla obočí. "Jsem tu kvůli té práci stylistky, včera jsem sem volala,,odpověděla jsem a čekala až něco najde ve svém počítači. ,,Jméno?,,optala se mě a ťukala něco do klávesnice. "Mary Davison,,odpověděla jsem a dívala se na výtah ze kterého vystupovali různí namakaní chlapíci, ochranka. ,,ano už vás tu vidím, druhé dveře na pravo ve třetím patře,,řekla s úsměvem a já si přivolala výtah.V duchu jsem si pořád opakovala druhé dveře na pravo protože vím že bych to spletla, já jsem toho schopna.

Výtah se otevřel a já zmáčkla číslo tři.Cítila jsem se tak trapně že jsem si vzala zrovna tohle, ale co nadělám.

Výtah mi oznámil třetí patro a já vyšla na chodbu kde bylo snad milion lidí.Vrážela jsem do nich omilem a hledala dveře, druhé dveře na pravo.

Chodila jsem asi dobrou půl hodinu po třetím patře ale nenašla ty dveře.Otočila jsem se ale narazila do něčí hrudě a spadla na zem...

---------------------------------------------------

Hi! další díl :33 Moc děkuju za vaše komentáře a votes které pro mě tolik znamenají :33

--Hemmo--

❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Where stories live. Discover now