26.část

315 30 2
                                    

Dny ubíhali strašně rychle a dneska zrovna byl den D.Mikey měl dneska Pav požádat o ruku na koncertě, bylo to tak romantické.

Probudila jsem se ve své vyhřáté posteli a viděla vedle sebe Luka.Pozoroval mě jeho krásnýma modrýma očima a já se usmála.

"Dobré ráno lásko,,Usmála jsem se a políbila ho.Polibek mi oplatil a prodloužil. ,,Dobré babe,,usmál se a pohladil po tváři. "Máš hlad?,,zašeptal a já vstala. "Tak já ti něco udělám k jídlu,,usmála  jsem se...

Šla jsem dolů do kuchyně a viděla jak se Pav s Mikem líbají na lince.

Zasmála jsem se a prošla okolo nich.Nachystala jsem si všechno co jsem potřebovala na palačinky a začala je dělat...

,,Ty musíš taky vždycky překazit hezkou chvilku,,zakňučela Pav a já se zasmála. "tak máte být u sebe v pokoji a né v kuchyni,,řekla jsem ji s uchechtnutím a dělala těsto.

Slyšela jsem kroky po schodech a viděla Luka v boxerkách jak jde ke mě.

Objal mě okolo pasu a položil si bradu na mé rameno. "Už to bude,,Usmála jsem se a on mě hladil po bocích. ,,už budeš?,,zašeptal mi s uchechtnutím do ucha a já ho praštila útěrkou. "Hej!,,zasmála jsem se a on se začal smát.

Palačinky byli hotové a já všechno nachystala na stůl a nalila všem džus. "Pojďte jíst!,,křikla jsem na ně a namazala si marmeládou palačinky.

Mike s Lukem hned přiběhli a hádali se o nutellu. ,,Ježiš jste jak malý,,protočila Pav očima a vzala jim nutellu.Namazala si palačinku a vrátila jim nutellu prázdnou. ,,Hej!, tys to celý snědla!,,zakřičel Luke a díval se na ni naštvaně. ,,Byl tam stejně jen zbytek,,řekla Pav a zakousla se do palačinky.

,,já jíst nebudu,,zašeptal Mike a odešel do obyváku.Nechápavě jsem se podívala  na Pav která jen protočila očima a jedla...

Uklidila jsem nádobí a s Lukem šla do koupelny.Zavřela jsem dveře a on mě na ně přitiskl.Začal mě líbat a já mu skousla ret. "Lukey doneseš mi prosím ručník z pokoje?,,vyšpulila jsem na něj ret a on pro něj šel.

Rychle jsem zamkla a zapla sprchu. ,,Hej!,,zabouchal Luke na dveře a já se zasmála. "Máš smůlu!, budu se sprchovat sama,,křikla jsem a vyslékla se.

Vlezla jsem si do sprchy a nechala na sebe stéct kapky vody.Umyla jsem se a usušila se...

Oblékla jsem se a odemkla.Šla jsem do pokoje a viděla Luka sedět na posteli s mobilem...

Ze zdola byla slyšet hádka Pav a Mika...

-------------------------------------------------
--Hemmo--

❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Onde histórias criam vida. Descubra agora