5.část

413 47 8
                                    

Vytáhla jsem si mobil a podívala se kolik je, 12:00.Čas na oběd, pomyslela jsem si když mi zakručelo v břiše.Jenže on mi vůbec neřekl kam jít.Klukům začíná tour už dneska ale kam mám jít?

Pomatuju si že Calum šel dlouhou chodbou a zabočil do prava, třeba ho najdu.

Běžela jsem po chodbě a zabočila do prava, jenže tam bylo asi milion dveří.Dívala jsem se na dveře a četla si různé nápisy.

Bingo!! Našla jsem dveře na kterých bylo napsané 5sos.Zatáhla jsem za kliku ale z druhé strany dveří, také někdo.Schytala jsem dveřmi do obličeje a slyšela zvonitý smích, nebyl to Ash?

,,Asi máme na sebe štěstí,,uculil se Calum zatím co jsem si prsty přejížděla po bolavé tváři. ,,Co to bylo??,,zeptal se zvědavě Ashton a stoupl si vedle Caluma. ,,Ty dveře jsou asi špatný,, pokrčil rameny Calum a zase je zavřel a otevřel. "To nebyli dveře ale můj obličej,,uchechtla jsem se a Ashton se zasmál. ,,A jsi v pohodě?!?,,vyjekl Calum a skenoval pohledem můj obličej. "Jo ale byla to docela šlupka,,zasmála jsem se. ,,Promiň,,omluvně se na mě podíval a vyšpulil ret. ,,A kdo jsi?,,zeptal se zvědavě Ashton a usmál se. "Vaše nová stylistka,,uculila jsem se na Ashe a potom na Caluma.

,,Tvůj styl se mi líbí,,přiznal se Ashton a prohlížel si můj outfit. ,,Ještě aby ne, ona je celá dokonalá,,usmál se Cal a já zrudla. ,,S kým tady furt mluvíte?,,nechápavě vykoukl ze dveří Luke a pohledem spočinul na mě. ,,Kdo je to?,,usmál se na kluky a já znervózněla. ,,Počkej já si vzpomenu,,luskl prsty Calum a já byla v háji.Až Luke uslyší mé jméno...bude mu jasné kdo jsem a klukům taky. "Lily...Lily Stewart,,zalhala jsem a kousala se nervozitou do rtu, tohle mi jen tak neprojde...

,,Docela hezký jméno,,usmál se Luke a stoupl si vedle mě, byl o hlavu větší. ,,Kdo chce pizzu?!?,,vykřikl nadšeně Mikey a stopl se. ,,Miku neslintej,,zakroutil hlavou Ash a Mike zrudl. "Jsem Lily Stewart a jsem vaše stylistka,,usmála jsem se na všechny a opřela se o zeď naproti dveřím.

S klukama jsme se smáli a ukázali mi jak to tu funguje a jak to bude fungovat na tour.Bodyguardi nám odnesli věci do tour busu a kluci hráli fotbal, teda kromě Ashe, nějak ho to nezaujalo.

Seděli jsme s Ashem na patníku a házeli kamínkama. ,,Řekni mi něco o sobě,,řekl Ash a díval se do země. "Ehm...jmenuji se Lily Stewart a je mi 18.Vždycky bylo mím snem se stát stylistkou a mít super život.Moji rodiče jsou psychologové a bydlí v Anglii.Nemám žádné sourozence ale ani mi to nevadí.Miluju hudbu a tanec, nevím co ti víc říct,,zašeptala jsem a podívala se na jeho smutný výraz. "Stalo se něco?,,vyjekla jsem starostlivě. ,,Ne jen...vzpoměl jsem si na jednu holku, Lukovu přítelkyni Mary.Byla strašně super ale rozešli se...neznám důvod ale je to škoda, byla to moje "sestřička",,zašeptal a já se pousmála..

----------------------------------------------------
--Hemmo--

❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Where stories live. Discover now