12.část

340 44 12
                                    

,,Proč jste mě tam nechali a nic mi neřekli?!?,,vyštěkla naštvaně Adel a já se podívala na Pav. ,,Cože jste?,,nevěřícně se na nás podíval Calum a začal se smát. ,,Mě to teda moc k smíchu nepřipadá,,řekla nasupeně a odešla na záchodky.

Směřila jsem svůj pohled na Luka který mě pozoroval.Bylo vidět že je naštvaný a smutný.Vstala jsem od stolu a nechala stéct slzy. "Promiňte,,zavzlykala jsem a utekla z restaurace.

Sundala jsem si lodičky a běžela v dešti bosá po ulici.Předemnou projelo auto kaluží a všechna voda zůstala na mě...vypadala jsem a cítila se jako mokrá slepice.

Se slzami v očích jsem šla parkem celá promrzlá.Najednou mě něčí ruce objali okolo pasu a přitiskli k sobě, strašně jsem se lekla.

Rychle jsem se otočila a viděla Luka? "Luku?,,zavzlykala jsem a odtáhla se. ,,Lily...já vás slyšel,,zašeptal Luke. "Co myslíš?nadzvedla jsem obočí. ,,To jak si říkala Pav že bereš prášky na agresivitu, promiň,,zašeptal a políbil mě. "Luku co to děláš?!?,,rychle jsem se odtáhla. ,,Já myslel že...,,byl šokovaný a rudý.Neměla bych spíš být ráda že mě políbil když ho miluju?

"Luku...já...já...já tě miluju ale nemůžeme být spolu,,sklopila jsem pohled. ,,Proč ne?,,zašeptal a chytl mě za ruce. ,,Já...kdyby jsme byli spolu tak by mě vyhodili, ve smlouvě mám že s vámi nemůžu chodit, a taky tu jsou ještě pár věcí kvůli jakým s tebou nemůžu být,,zašeptala jsem skoro neslyšně. ,,A řekneš mi jaké?,,zeptal se ale já zakroutila hlavou. "Lukey já...já ti tohle nemůžu říct, mám k tomu důvody a nevím jestli bys je unesl psychicky a proto ti je radši neřeknu,,zašeptala jsem se sklopeným pohledem. ,,Dobře,,vydechl a zvedl mi bradu. ,,Lily...moc tě miluju...a chci s tebou být,,zašeptal a upřeně se mi díval do očí.

Začala jsem panikařit.Co když to jednou zjistí a...bude konec? Chci mu to říct ale strašně se bojím jeho reakce. "Luku já...já nevím co na to říct...já...,,kroutila jsem hlavou a nevěděla co dělat. ,,Co?,,zeptal se a držel mě za ruce. "To nejde,,zašeptala jsem a utekla do tour busu.

Rozběhla jsem se k postelím a lehla si na tu svou.Brečela jsem do polštáře a schoulila se do klubíčka. Chci s ní být ale panika na mě doléhá až mě pohltí a já nevím co s tím.Nechci tímhle Luka ztratit...

--

Ráno jsem se probudila a otevřela rozespale oči.Otočila jsem hlavu do prava a viděla Luka .Díval se na mě jeho krásnýma modrýma očima a mě to vykouzlilo úsměv na tváři...i když nechtěně po včerejšku. ,,Pořád sis to nerozmyslela?,,zašeptal smutně. "Luku je to složité...potřebuju čas,,zašeptala jsem a otočila se na bok. ,,Dám ti času kolik budeš chtít ale doufám že to bude mít nějaký výsledek,,zašeptal a odešel.

Povzdechla jsem se a šla se osprchovat.Vzala jsem si oblečení a šla do koupelny.Zamkla jsem a vydechla.Vyslékla jsem se a vlezla do sprchového koutu.Pustila jsem na sebe teplou vodu a zavřela oči.Bylo to příjemné jak mi kapky vody dopadali na tělo...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi! Penguins! STRAŠNĚ se vám chci omluvit za to že jsem dlouho nepřidala díl a že je tento díl krátký :((( Nebudu vám lhát, o víkendu jsem byla moc líná a na ten to týden máme hrozně moc písemek a učení :((

Ještě jednu věc.Sis...hrozně moc bych ti chtěla popřát k narozeninám i když si je už měla! Tenhle díl je pro tebe Pav! :333

--Hemmo--


❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Where stories live. Discover now