11.část

449 48 9
                                    

Povzdechla jsem si a šla za ní. "Pav?,,zeptala jsem se když jsem otevřela dveře od záchodů.Zavřela jsem za sebou dveře a slyšela vzlyky. "Pav nebreč prosím,,zašeptala jsem když jsem ji viděla pod umyvadli sedět na studené zemi. ,,Proč mi to dělá?, proč spolu chodí?,,brečela a schovala si tvář do dlaní.

Sedla jsem si vedle ní a objala ji. "Pav...musíš se s tím smířit nebo s tím něco dělat, tím že budeš brečet na záchodkách Mika nezískáš,,zašeptala jsem a pohladila ji. ,,Máš pravdu,,zavzlykala a vstala.Utřela si slzy a poupravila se. ,,Pojď, půjdeme do tour busu,,řekla a chytla mě za ruku.Šli jsme k našemu stolu a vzali si kabelky a tašky, Adel byla u pokladny a kupovala si další latté.

"Ale co Adel?,,zeptala jsem se když jsme vyšli ze starbucku. ,,Nech ji tady, stejně zavolá Mikovi aby pro ni přišel,,pokrčila rameny a šla semnou rychle ze starbucku.

--

Otevřeli jsme dveře do tour busu a šli do koupelny, už bylo půl šesté.Vybalili jsme z tašek oblečení a odstřihli od nich cenovky.Pav mi nakulmovala vlasy a nalíčila mě, hodně mě to oživilo.

Převlékla jsem se do černých šatů těsně pod zadek a nazula si černé lodičky.Pav si vyžehlila vlasy a nalíčila se.Převlékla se do šatů.(jejich šaty jsou v médiích)

Vyšli jsme z koupelny a viděli kluky kteří nás pozorovali. ,,Páni holky...vy jste kočky,,pochválil nás Ash a my se zasmáli. "Tak se chystejte protože zachvíli jdeme,,uculila jsem se. ,,Hele holky nevíte kde je Adel?,,,zeptal se nás Mike a my zakroutili hlavou. ,,Sakra,,zamumlal a odešel...

Sedli jsme si na gauč a pustili televizi. "Pav přepískli jsme to,,zašeptala jsem a provinile se na ni podívala. ,,Lily...buď v klidu,,řekl s úsměvem a dívala se na televizi.

Šla jsem k postelím a vytáhla si prášky.Spolkla jsem tři a vydechla. ,,Co to bereš?,,zeptal se mě Luke a sledoval mě. "No...to...prášky na hlavu, hrozně mě totiž rozbolela,,řekla jsem a začala panikařit. ,,A to všechny tři?, proč mám pocit že mi lžeš?,,podezíravě se na mě podíval.Začala jsem být naštvaná.

"Co je ti vůbec do toho co já beru za prášky?!?, běž si radši hledat děvky na jednu noc jako to dělá každá slavná hvězdička.Nestarej se o mě ale o sobě jasný?!?,,zařvala jsem ale zakryla si pusu.Vzala jsem si moc pozdě prášky a svoji agresivitu neudržela...tohle bych mu nikdy neřekla.

,,Fajn,,naštvaně odešel. "Ne Luku!, Luku počkej já to tak nemyslela!,,zavzlykala jsem ale on mě ignoroval.Rozbrečela jsem se a utekla do koupelny.Opláchla jsem si obličej a brečela...museli to všichni slyšet.

Někdo zaklepal na koupelnu a vešel...byla to Pav. ,,Co to bylo?,,nevěřícně se na mě podívala Pav. "Já...já beru prášky na agresivitu ale vzala si je pozdě...nikdy bych mu nic takového neřekla a ještě když ho miluju,,zavzlykala jsem a sjela po zdi na zem.  ,,Jsi v pořádku?, nepotřebuješ k doktorce?,,,zeptala se mě trochu vystrašeně a já zakroutila hlavou. "Ne...Pav já...já nejdu na tu večeři,,zavzlykala jsem. ,,Ale ano půjdeš!, prosím....aspoň kvůli mě,,zašeptala a objala mě. "Víš jak se na mě budou dívat?, totálně jsem všechno pokazila,,zavzlykala jsem. ,,Lily pojď, prosím,,přemlouvala mě. "Ale jenom kvůli tobě,,zavzlykala jsem a vstala.

Pav mě trochu nalíčila a upravila a šli jsme.Jeli jsme limuzínou do restaurace a vystoupili....Adel tu ještě nebyla ale Mike už jo.

Sedli jsme si ke stolu a objednali si.Bylo tu hrozné ticho a všechna jejich pozornost směřovala na mě a mě se chtělo brečet.

Najednou ale přišla ke stolu promoklá Adel. ,,Zlato kde jsi byla?!?, měl jsem strach!,,řekl Mike a vstal.Adel se na nás s Pav zle podívala a já polkla...

--------------------------------------------------------

Hi! Trochu agresivity do toho příběhu :D děkuju za komentáře a votes lásky moje :33333

--Hemmo--

❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Where stories live. Discover now