28.část

199 27 6
                                    

O tři měsíce později:

Pav s Mikem se už nevýdali.Nepromluvili spolu od té doby co Mike zjistil že je těhotná.Popravdě o Mikovi nic nevíme a Pav jen sedí na gauči a kouká do zdi.

Lukey se o mě pořád stará a já si připadám jako v bavlnce.Strašně se mi líbilo jak byl starostlivý.Byl tak pozorný a milý.

Ležela jsem na gauči a pila pomerančový džus. ,,Lásko nemáš hlad?,,zeptal se mě Luke a sedl si ke mě. "Ani ne,,usmála jsem se jemně a dívala se na film. ,,Já..chtěl jsem ti říct jednu věc,,polkl a díval se do země. "Jakou?,,usmála jsem se.  ,,No já...my...,,zasekával se. "Co?,,zeptala jsem se nedočkavě. ,,Nemůžeme být spolu,,vydechl a já se sekla. "Cože?!?,,vyjekla jsem a šokovaně se na něj podívala. ,,Musíš mě pochopit, mám rozjetou kapelu,,řekl a poškrábal se za zátylkem. "To si mi ale měl říct dřív!, ptala jsem se tě a ty pořád že je vše ok a najednou rozchod?!? není za tím něco jiného?,,zařvala jsem a stoupla si. ,,Hele..já jsem ti to chtěl říct ale nemohl jsem!,,vykřikl a zoufale se na mě podíval. 

S brekem jsem utekla z domu.Běžela jsem do parku a sedla si na lavičku.Dala jsem si obličej do dlaní a brečela.Jak to může po tom všem říct? a tak v klidu?

Brečela jsem a ucítila něčí ruku na ramenu.Otočila jsem se a viděla Pav.Všechno jsem ji řekla a ona mi nabídla bydlet u ní.Vrátili jsme se domů a ona mi pomohla zbalit věci.Nastoupili jsme do taxíku a odjeli k ní.

Byt byl sice malý ale za to útulný.Sedli jsme si na gauč a pili čaj. "Pav já nechci být svobodná matka,,zašeptala jsem a cítila slzy na tváři. ,,Neboj zlato, postarám se o tebe a určitě si najdeš jiného a lepšího,,usmála se na mě povzbudivě ale i tak to nepomáhalo. ,,Máš hlad?,,zeptala se a vstala. "Trochu,,šeptla jsem a utřela si slzy.Odešla do kuchyně a já šla za ní...

Umyli jsme nádobí a pustili si telku. "Nedokážu uvěřit tomu že mě opravdu nechal,,vzlykla jsem a dívala se do země. ,,Už na to nemysli,,řekla Pav ale dívala se na televizi. "Tobě se to snadno řekne,,šeptla jsem a ona se na mě taky podívala. ,,Hele já se taky rozešla s klukem kterého miluju a čekám prcka,,řekla ale posmutněla. "To jsme to dopadli,,šeptla jsem a objala ji...

Objímali jsme se asi půl hodiny a potom se odtáhli. "Půjdu se umýt,,šeptla jsem a vstala.Vzala jsem si věci a odešla do koupelny.Zamkla jsem se a napustila si vanu.Dala jsem do ní pěnu a lehla si.Bylo to příjemné ale pořád jsem musela přemýšlet nad Lukem...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hi! Ano já vím, po dlouhé době opět nový díl:) Píšu nový příběh ale vydám ho až bude dokončený abych měla víc času i na ostatní:)

--Hemmo--

❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora