15.část

328 40 8
                                    

Pohled Lily:

Slyšela jsem že se něco rozbilo.Rychle jsem běžela do obyváku kde byla Pav a sledovala střepy na zemi. "Pav jsi v pořádku?!?,,vystrašeně jsem se na ni podívala.Odvrátila pohled od střepů na mě a propalovala mě pohledem. "Co se stalo?,,zašeptala jsem. ,,To tebe nemusí zajímat,,zavzlykala a odešla.

Šla jsem za ní a chytla ji za ruku a otočila k sobě. "Pav co je s tebou?,,zeptala jsem se nechápavě. ,,Semnou?!?, co je s tebou!,,zakřičela a rozhodila rukama. "Cože?,, ,,Na všechny seš hnusná!, křičíš na někoho aniž bys měla důvod!, jsem taky jen člověk!, Adel měla pravdu...nechápu jak se s tebou můžu bavit,,šeptla. "Tak teď je mi vše jasné, tohle všechno ti nakecala Adel!,,řekla jsem naštvaně. ,,Nezchazuj to všechno na Adel jo?, ona za nic nemůže to jen ty z ní děláš tu nejhorší!,,křičela...šlo vidět že za ní trochu mluví i alkohol. "Fajn!, když je Adel tak úžasná tak si ji třeba sežer!,,zařvala jsem a vrátila se do tour busu.

,,Páni,,vydechl Cal. "Co?,, ,,No...ta vaše hádka...,,zašeptal. "To šlo tak slyšet?,,skousla jsem si nervozně ret.Přikývl a objal mě. ,,Nic si z toho nedělej,,šeptl a hladil mě. "Děkuju Cale,,zamumlala jsem mu do ramene. ,,Za co děkuješ?,, "Za to že jsi pořád při mě,,šeptla jsem a tulila se k němu. ,,Dneska máme koncert, musíme sehnat Ashe a Luka s Pav a vyrážíme do arény,,řekl a odtáhl si mě od sebe. "Seženeš je prosím?, zatím bych nachystala něco k jídlu,,řekla jsem a on přikývl...

Odešel a já udělala salát a sedla si na gauč.Některé balonky byli vyfouklé a tak jsem už všechny bouchla a uklidila.Střepy už byli taky pryč a alkohol též....moment! Dneska je koncert a oni jsou nalitý?

Pohled Adel:

Vydechla jsem když bylo po všem.Obmotala jsem okolo sebe peřinu a vzala si čisté oblečení.Vstala jsem a šla se osprchovat.

Osprchovala jsem se a převlékla se do čistého.Vylezla jsem z koupelny a viděla oblečeného Mika který byl na mobilu. "Lásko?,,zašeptala jsem a sedla si mu na klín. ,,Hm?,,nadzvedl obočí ale pořád se díval do mobilu. "Nechceš se jít projít?,,zeptala jsem se a pohladila ho po tváři. ,,Nemůžeme, zachvíli odjíždíme do arény,,řekl a podíval se mi do očí. ,,Hm...a nechceš se podívat na film?,,vyšpulila jsem ret. ,,Tak dobře,,usmál se a lehli jsme si do postele i s notebookem.


Pohled Luka:
Ležel jsem v parku v trávě a sledoval oblohu.Vím že je dnes koncert a nechci zklamat fanoušky ale nemám na koncert vůbec náladu.


Když mě viděla Lily jak jsem se líbal s tou holkou...od té doby mám špatnou náladu.Byla to fanynka...ale já už ji znal dlouho.Byla podobná Lily a když mi řekla že mě miluje...políbil jsem ji a myslel přitom na Lily...ale teď už je pozdě protože mě nenávidí.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi people! Takže další díl :33

--Hemmo--







❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Where stories live. Discover now