24.část

309 34 3
                                    

Ráno jsem se probudila celá rozlámaná.Oteřela jsem oči a viděla na zemi naše oblečení a polštáře.Otočila jsem se na Luka a viděla jak sladce spí.Byl tak nevinný ale přitom v něm bylo zvíře.

Sedla jsem si a protáhla se.Měli jsme s Lukem propletené nohy a byli pod jednou peřinou.Pomalu a potichu jsem vstala a oblékla si spodní prádlo...ale kde bylo další mé oblečení?

,,Babe?,,zašeptal ranním chraplákem.Otočila jsem se na něj...."Ano?,,zeptala jsem se a sedla si k němu na postel. ,,Kam jdeš?, doufám že nechceš jít domů,,Zavrčel trochu ale usmíval se. "Luku....můžu se tě na něco zeptat?,,zeptala jsem se a ignorovala jeho otázku předtím. ,,Jo?,,šeptl a sedl si.

"Víš já....nerozumím tomu....miluješ mě?, chodíme spolu? Nebo si mě měl jen na sex a nic pro tebe neznamenám?,,zašeptala jsem smutně a hrála si s prsty  v klíně. ,,Zlato...je to složitější ale řeknu ti to zjednodušeně...miluju tě!, víc než si dokážeš představit!, uvědomil jsem si že...že pro mě znamenáš hodně a ztratit tě by bylo jako ztratit mobil nebo...,, "Počkej, počkej!, vážně si me teď přirovnal k mobilu?,,rozesmála jsem se.Luke se uchechtl a prohrábl si vlasy. ,,Promiň...zrovna mě nenapadlo vhodné slovo....prostě tě miluju a znamenáš pro me hodně! A ten včerejšek...jo...asi to bylo ujetý a divný ale...nechci aby sis myslela že jsem tě využil na sex...ten včerejšek bylo něco nového...a doufám že se ti to líbilo,,zašeptal a já se uculovala. "Lukey ten včerejšek...byl kouzelný...já, nebudu ti lhát, představovala jsem si to trochu jinak ale i tak se mi to moc líbilo,,uculila jsem se a on mě dlouze políbil. ,,Mary?,,šeptl. "Ano?,, ,,Chtěla by ses stát mojí holkou?,,usmál  se a chytl mě za ruku. "Lukey!, moc ráda!,,vyjekla jsem nadšeně a dlouze ho políbila.

Celé ráno jsme se mazlili a líbali se.Byla jsem šťastná, moc šťastná...ale ta radost hned zmizela...

Začal mi zvonit mobil.Zvedla jsem ho a přijmula. "Ano?,,zeptala jsem se a usmívala se.Lukey si položil hlavu do mého klína a hrál si s mou rukou. ,,Mary to jsem já Pav....musíš přijet rychle domů! Jsou tu nějací chlápci a prohledávají nám věci!,,říkala a já stuhla. "J-jo...hned tam budu!,,zašeptala jsem a típla to. ,,Děje se něco?,,zeptal se Luke a sedl si. "Musím rychle domů, Luku kde mám věci?,,řekla jsem a rychle vstala. ,,Jsou...kde jsou?,,řekl nechápavě...

S Lukem jsme je hledali ale nenašli.Půjčil mi jeho triko a tepláky a já odjela domů...

----------------------------------------------------
Hi Penguins! Moc se omlouvám že tak často nepřidávám díly:(((

Moc děkuju za votes a komentáře:33

--Hemmo--

❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Où les histoires vivent. Découvrez maintenant