20.část

347 37 12
                                    

Pohled Lily:
Procházela jsem se uličkami a musela nad ním pořád přemýšlet.Co když slyšel moje slova?, ale zase jsem ráda kdyby to slyšel protože bych mu to do očí asi neřekla.

Zastavila jsem se u starbucku a dala si čokoládu.Sedla jsem si venku na lavičku a napila se...

O měsíc později:

Vše je tak zvláštní.Luke je sice v pořádku...ale vše se mění.S Lukem se na sebe ani nedokážeme podívat.Od té doby co jsem mu řekla ty slova v nemocnici...myslím že to slyšel.Pokaždé se tváří kysele...asi mě vážně nemiluje.

Kluci se skoro každý den hádaj  a Adel s Pav...všechno jsme si vyříkali a všechny se spolu bavíme...ale já nemám na ně náladu...nemám náladu na nikoho, ani na sama sebe.

Pohled Luka:

Měním se...cítím to.Ona mě mění...ta neznámá dívka kterou vidím jen já...děsí mě...proto děsím všechny.Tvářím se jako smrt...chovám se jako magor.Fanynky odmítám protože v každé z nich vidím tu dívku.Kluci mi lezou neskutečně na nervy a já ani nevím proč.A Lily...chovám se k ní jako debil...hrozně!

Seděl jsem na sedačce a Lily okolo mě prošla.V ten moment se vedle ní zjevila ta dívka. ,,Ty ji vážně nepoznáváš?,,řekla a nakrčila obočí. "Měl bych?,,zeptal jsem se nahlas. ,,Cože?,,zašeptala Lily. "Nic,,šeptl jsem a odvrátil pohled. ,,Vždyť je to Mary!,,zakřičela ta holka a já polkl. ,,Dělá přece to samé co Mary, chová se jako Mary a taky v obličeji vypadá jako Mary,,šeptla a zmizela. "Mary?,,řekl jsem a s vykulenýma očima se na ni díval. 

Pohled Lily:

"No?,,zamumlala jsem a uklízela poličku která byla od prachu.Luke mlčel a já přestala utírat prach a stopla se. ,,Ty si nám celou dobu lhala!,,zařval a já se pomalu otočila.Do očí se mi vrhli slzy a já pustila čistící prostředek s hadrou na zem. "Ale já jsem Lily!,,zakřičela jsem ale neubránila se slzám. ,,Lžeš!, jsi Mary!, celou dobu si nám lhala!,,křičel a já přišla k němu. 

"Víš proč jsem lhala?! Lhala jsem proto, abych tě znovu potkala a mohla napravit náš vztah! Kdybych řekla že jsem Mary, hned bys mě odmítl! Fajn jsem lhářka! Celou dobu jsem vám lhala a cítila se jako kdyby jsme byli zase jedna velká rodina! Nikdo mě nepoznal a já chtěla tak to začít nový život! Narozdíl od tebe! Ty si se semnou rozešel protože jsem utopila své dítě! Chceš znát důvod proč? Když se to narodilo a ty si řekl že ho nikam nedáme a že si ho necháme, byla jsem nejšťastnější holka na světě! Jenže tobě potom začal lézt na nervy a chtěl si po mě abych ho dala pryč! nechtěla jsem ho dát někomu cizímu který by ho třeba trápil! Tak jsem ho utopila a všechno skončilo! Zkus pochopit mojí situaci!

,,Jenže žádná normální máma by neutopila své dítě ty magore!,,zařval a já si všimla že tu stáli všichni a s otevřenýma pusama na nás zírali...

Nevěděla jsem co mu na to říct.Utekla jsem z tour busu a běžela přes silnici pryč....

Zase jsem za nejhorší ale já to myslela dobře! nebavilo mě to...nedokázala jsem snést jeho slova  a tak jsem prostě skočila z mostu aby měl ode mě konečně klid...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi! Nový příběh se jmenuje- She and her youtube world(5sos-Luke Hemmings CZ)

--Hemmo--






❤️Psycho my life(5sos-Luke Hemmings CZ)❤️Where stories live. Discover now