Love without barriers - Capitolul 7

6.4K 196 11
                                    

Deci si prin urmare, sunt atat de fericita! Acum vreo ora jumate m-am intors din banchet care, fara nici o exagerare, a fost extraordinar! Am dansat pana pe la 4 dimineata si nu am dormit mai mult de 3 ore. Eh, eu m-am distrat, iar acum sunt atat de bucuroasa si entuziasmata. Capitolul 7 este aici si sper tare mult sa va placa si sa comentati. O saptamana buna tuturor si multa bafta celor ce dau la bilingv. :*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Am stat in pat pana la ora 12, cand Erich si Cris au venit sa vada de ce intarziam atat. Dar, vazandu-ne in pat, pe amandoi goi, caci cearceaful nu era cel mai mat din cate aveam, au ramas cu gura cascata. La propriu.

-          Voi doi ati facut . . . , a inceput Cris.

-           . . . ce credem noi ca ati facut? Termina Erich.

    Eu si Mihli am izbucnit intr-un ras isteric.

-          HaHaHa. Sa va fi vazut fetele! Am zis eu printre hohote.

-          Ade, de ce nu mi-ai spus nimic? Intreba jignita si ingrozita Cris.

-          Poi, scuze, Cris, dar . . . pur si simplu, am vrut sa fie o surpriza. Dar, in ciuda a ceea ce ai putea crede tu, a fost extraordinar.

    Din nu stiu ce motiv, sau poate incurajat de afirmatia mea, Erich a intors-o pe Cris, care statea in fata lui si a sarutat-o cu multa pasiune.

    Dar ce zisasem eu nu a avut efect doar asupra lui Erich. Mihli se urcase pe mine, uitand de faptul ca fratele lui si prietena mea cea mai buna erau in camera.

-          Hm-Hm, isi drese Erich vocea.

-          Potoliti-va, izbucni Cris. Aveti urmatoarea saptamana pentru asa ceva. Acum, hai sa mergem sa facem cumparaturi. Dar nu inainte de a manca ceva. In casa am facut noi curat. Imbracati-va, iar eu si Erich mergem sa pregatim ceva.

    Ne-am imbracat, eu in niste pantaloni scurti negri si un tricou alb si, pentru  ca pentru prima oara in viata mea nu ma simteam in stare sa merg nici pe tocuri, fie ele cat de mici, dar nici cu balerini, mi-am luat niste slapi, iar el, in blugii negri si tricoul alb cu care venise ieri. Spre deosebire de tricoul meu, care era mai larg, al lui ii expunea fiecare muschi. Aveam un iubit superb!

    La scurt timp a aparut si Cris si, punandu-ne toti pe covor in cerc, cu tava in mijloc, am anuntat din start:

-          A fost ideea mea, el nu a avut habar si fara intrebari!

    Se vedea clar ca ea facea un effort mare pentru a tacea, astfel incat se intoarse pe un teren neutru.

-          Si, dupa cum spuneam inainte sa ma duc sa fac micul dejun-pranz, azi mergem la cumparaturi.

-          Cumparaturi? Am zis eu si Erich la unison.

-          Cumparaturi! Zise si Mihli vessel.

-          Hai, Ade. Te rog. Si tu, iubitule. Ce va doare daca veniti? Apoi mergem la un club. Ce zici, Mihli, ne duci? Intreba ea, ultima fraza fiindu-I adresata iubitului meu, caci el era singurul cu carnet.

-          Sigur, a confirmat el entuziasmat.

    Urmatoarele ore le-am petrecut la mall, iar eu avusesem buna inspiratie de a-mi lua balerini.

    La ora 6, dupa 4 ore de cumparaturi, nu mai puteam. Cris era un fenomen atunci cand era in magazine, iar daca mai erau si reduceri . . .

-          Hai sa mergem! Am zis eu. Mai intai trecem pe la mine, sa facem un dus,si atunci i-am facut cu ochiul lui Mihli, si sa ne schimbam.

Love without barriersWhere stories live. Discover now